Eterično ulje Eukaliptusa 10ml Deverra

295.00RSD

 Umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva

 Eterično ulje Eukaliptusa  

Dejstvo:

 Eterično ulje eukaliptusa pročišćava prostor, budi snagu i jača energiju. Jača osjećaj samopouzdanja i daje hrabrost za suočavanje s problemima.

Ublažava tegobe koje prate infekcije grla i glavobolje koje prate upale sinusa. Izuzetno osvežava  prostorije i odbija insekte.

Upotreba:

Etarsko ulje eukaliptusa umiruje reumatske bolove i bolove preforsiranih mišića i upaljenih tetiva. Takođe, se koristi kod reumatoidnog artritisa, gde pomaže uklanjanju toksina iz zglobova.

Preporučuje se utrljavanje uljane mješavine na problematične delova tela.Etersko ulje eukaliptusa delotvorno je i protiv karijesa, upale desni i drugih infekcija usne duplje.

Zato je aktivni sastojak pasta za zube, vodica za osvežavanje daha i drugih dentalnih higijenskih proizvoda. Jako je dobro za tretiranje masne kože i vlasišta.

Koristi se i kod infekcija disajnih puteva. Ublažava simptome gripa, smanjuje viskozitet sluzi, pa olakšava iskašljavanje. Odličan je lipolitik (djeluje na potkožno masno tkivo) pa se koristi u kozmetičkim preparatima za tretiranja celulita.

Dejstvo mu se povećava u kombinaciji sa etarskim uljem čajnog drveta, a odlično se kombinuje i sa etarskim uljima lavande, limuna i bora.

Ne nanosi se direktno na kožu već ga treba pomešati sa nekim biljnim uljem (bademovim, kokosovim, maslinovim, ricinusovim, uljemvanje pšenicnih klica, jojoba uljem, uljem avokada…)

Eterično ulje Eukaliptusa 10ml Deverra

 

Scroll to Top