Mleveni mak nadev za kolače 200g

175 RSD

Kada se koristi kao nadev za kolače, mleveni mak dodaje ne samo teksturu i ukus, već i aromu koja se prožima kroz celu poslasticu.

 

Mleveni mak nadev za kolače 200g

Mleveni mak kao nadev za štrudle i kolače je popularan sastojak u mnogim tradicionalnim poslasticama širom sveta. Ovaj ukusan i hranljiv sastojak donosi bogatstvo ukusa i teksture kolačima, pružajući im poseban šarm i karakterističan ukus.

Dobija se mlevenjem semena maka, čime se stvara fina tekstura koja se lako meša sa drugim sastojcima za pripremu štrudli i kolača.

Mak je izuzetno bogat proteinima, vlaknima, mineralima poput kalcijuma, gvožđa i magnezijuma, kao i zdravim mastima. Ovi hranljivi sastojci ne samo da dodaju hranljivu vrednost kolačima, već i pružaju dugotrajnu energiju i osećaj sitosti.

Kada se koristi kao nadev za kolače, dodaje ne samo teksturu i ukus, već i aromu koja se prožima kroz celu poslasticu. Njegova specifična orašasta nota doprinosi složenosti ukusa kolača, čineći ih neodoljivim za ljubitelje slatkiša.

Može se koristiti kao fil između slojeva kolača, kao punjenje za pite i kiflice, ili jednostavno kao dodatak testu za kolače kako bi se obogatili njegov ukus i tekstura.

Sastav: mak, šećer u prahu, pšenični griz, soja brašno, kukuruzni skrob, dekstroza.

Pakovanje 200g Moja Trpeza

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top