Jagoda sušena 100g
Jagoda sušena je idealna zamena za slatkiše i kao dodatak šejkovima. Jagoda je odličan izvor vitamina C, vitamina K, mangana, folne kiseline, kalijuma, riboflavina, bakra, magnezijuma, vitamina B5 i B6, a nije zanemarljiva ni količina omega-3 masnih kiselina koje ovo voće sadrži.
Samo prisustvo mangana u jagodama povoljno utiče na kompletan metabolizam, mozak, nervni sistem. Takođe za krv i kostanu masu. Jagode sadrže i elaginsku kiselinu koja sprečava prelazak zdravih ćelija u maligne.
Jagode kao lek preporučuju se za lečenje zatvora i tegoba koje se nazivaju „lenja creva“, zatim za lečenje reumatizma, jetre, anemije, nervoze.
Za prolećno čišćenje organizma kao i protiv kamenca (peska) u bubrezima i zučnoj kesi poželjno je svakoga dana u periodu od 30-45 dana pojesti po 1 kilogram jagoda. Jos je bolje ukoliko se propasiraju i pomešaju sa jogurtom ili sokom od limuna. Preko zime dobro ce doći i sušene jagode.
Suva jagoda (osmotski sušena, sok od jabuke).
Bez dodatih šećera i veštačkih boja.
Pakovanje 100g
Cena se redovno ažurira