BioCapillary kapi za cirkulaciju 100ml Priroda na Dar

1.490 RSD

BioCapillary kapi je formula lekovitog za cirkulaciju, kao dodatak ishrani koji se koristi da ojačate kapilare prirodnim putem, za smanjenje hemoroida, poboljšavanje krvotoka.

 

BioCapillary kapi za cirkulaciju 100ml

BioCapillary kapi je formula lekovitog bilja za bolju cirkulaciju, kao dodatak ishrani koji se koristi da ojačate kapilare prirodnim putem, za smanjenje hemoroida, poboljšavanje krvotoka.

Prirodni proizvod za cirkulaciju i krvotok u vremenu kada je zbog loše ishrane i načina života sve veća zakrčenost krvnih sudova.

Kada medicina nije imala savremene lekove samo su lekovite biljke bile prirodni lek za aterosklerozu i arteriosklerozu. Posebno je to bitno danas kada zakrčenje vena i proširene vene postaju sve učestaliji poremećaj. Cirkulacija krvi je od suštinske važnosti za ceo organizam i vitalnost.

Koriste se za bolju prokrvljenost tela. Kao prirodni preparat protiv ateroskleroze.

Lekovite biljke koje ulaze u sastav koriste:

  • Brzo pojačava cirkulaciju
  • Širi krvne sudove
  • Zagreva ruke i noge
  • Pojačava perifernu cirkulacija
  • Čisti krvne sudovi i karotide od plaka
  • Smanjuje ateroskleroza krvnih sudova
  • Pojačava krvotok i cirkulaciju u svim delovima tela

Nakon nekoliko dana korišćenja bićete sigurni u blagotvorno delovanje preparata. Videćete kako deluju na cirkulaciju nogu i ruku.

Proverićete da li su vam udovi topliji, da li kapilari manje pucaju, da li se hemoroidi smanjuju. Nakon dve tri nedelje korišćenja kapi za krvotok, uradite analize krvi koje će vam pokazati kakav je kvalitet i stanje krvi nakon suplementacije.

Kapi su nastale iz istraživanja šta je nekada bio najbolji narodni lek za bolju cirkulaciju.

U praksi pokazao se veoma uspešnim, pre svega u vidu kapi za bolju cirkulaciju nogu i ruku, kada je telu hladno usled slabe prokrvljenosti. Takodje su dragoceni saveznik svima koji imaju dijabetično stopalo ili pušačko stopalo, gde vrhovi udova odmiru zbog slabe prokrvljenosti. Kada imate dobru cirkulaciju smanjuju se šanse dobijanja gangrene.

Kakvi su nam kapilari i kakva nam je krv, takav nam je imunitet i kapacitet vitalnosti. Zato je značajan prirodni lek za cirkulaciju i kapilare u svim situacijama kada krvotok počinje da slabi usled bolesti, godina, slabosti, prekomerne težine, nezdrave ishrane.

Preporuka:

Osobe koje imaju uvećane hemoroide mogu da koriste ove kapi za hemoroide. Mogu koristiti i preventivno u kom slučaju se uzimaju samo jednom dnevno. Preporučuju kod problema sa srcem, infarkta ili predinfarktnog stanja. Vežbanje i dobra suplementaciju su preduslov da bi imali prokrvljenije krvne sudove.

Kada su začepljene karotide ili velike arterije u telu, ove kapi će vam biti od ogromne pomoći.

Deluju brzo i već nakon nekoliko dana osećate poboljšanje. Medjutim, za dubinsku promenu krvi i stanja kapilara kapi za cirkulaciju moraju da deluju nekoliko nedelja do nekoliko meseci, zavisno od toga kako se osoba hrani.

Sastav:

Način upotrebe :

Ukapati 30 kapi u 2-3 dl vode i popiti. Dnevno unositi  najviše 90 kapi podeljeno u 3 doze (3 x 30 kapi), uvek pre glavnih obroka. Preventivno uzimati 50 kapi jednom ujutru pre obroka.

Napomena:

Kapi ne koriste osobe sa visokim pritiskom, hemofiličari, ko ide na bilo koju operaciju, pacijenti nakon izliva krvi u mozak, hematoma, srčanog udara.

Kod aneurizme, kod krvarenje hemoroida, pacijenti nakon bilo koje operacije. Oni koji su na dijalizi i svi oni kod kojih postoji opasnost od unutrašnjeg krvarenja, jer biljne kapi za cirkulaciju mogu podstaći pojačano krvarenje.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 13320/2018

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top