Paćuli ulje Eterra 10ml

1.150 RSD

Ulje Paćuli daje zavodljivi egzotični miris koji otklanja stres, budi pozitivnu energiju, neguje kožu. Reputacija afrodizijaka, podjednako moćnog u savladavanju ženskih i muških srca, uvrstila je pačuli na listu redovno korišćenih sastojaka u svim dobrim, senzualnim parfemima.

 

 

Paćuli ulje 10ml

Paćuli ulje daje zavodljivi egzotični miris koji otklanja stres, budi pozitivnu energiju, neguje kožu.

Lekovita biljka koja se može naći u Indiji, Kini, Indoneziji i Japanu, intenzivno se koristi u kozmetićkoj industriji. Reputacija afrodizijaka, podjednako moćnog u savladavanju ženskih i muških srca, uvrstila je pačuli na listu redovno korišćenih sastojaka u svim dobrim, senzualnim parfemima.

Za ovu osobinu paćulija znala je žena Napoleona Bonaparte, čuvena Žozefina, koja je sve do poznih godina uspevala da zadrži pažnju svog supruga, najmoćnijeg čoveka na planeti u tom trenutku.

Destilacijom nadzemnog dela biljke dobija se tamno i viskozno ulje koje je višestruko korisno za zdravlje. U tradicionalnoj medicini naroda Dalekog Istoka i danas koristi za otklanjanje teskobe i depresije.

Regeneriše tkiva i jača odbrambene sposobnosti organizma. Kineska, malajska i japanska medicina ga koriste protiv ujeda zmija. U lekovite svrhe koristi se kod akni, upalnih procesa na koži, seboreje, dermatitisa, peruti, oslabljenog imuniteta, psorijaze, proširenih vena i hemoroida.

Antidepresiv:

Izuzetno dobro deluje na one koji pate od depresije. Pomaže da se prevaziđe osećanje tuge i gubitka i uliva nadu.

Antiseptik:

Sprečava razvoj infekcije i sepse.

Afrodizijak:

Dobro je za tretiranje seksualnih problema, ukljućujući i impontenciju, gubitak libida, nezainteresovanost za seks, poremećaj erekcije, frigidnost i seksualnu anksioznost.

Dobro je za tretiranje seksualnih problema, ukljućujući i impontenciju, gubitak libida, nezainteresovanost za seks, poremećaj erekcije, frigidnost i seksualnu anksioznost.

Astrigent:

Stimuliše kontrakciju mišića, nerava i kože. Pojačava učvršćivanje zuba i desni, sprečava starenje kože, gubitak kose i zateže mišićno tkivo.

Dezodorans:

Njegova jaka, slatkasta, mirisava i mošusna aroma odstranjuje i sakriva telesne mirise.

Fungicid:

Izuzetno je efikasno u suzbijanju rasta gljivica i infekcija i na taj način pruža zaštitu od nekih infekcija, kao što je atletsko stopalo.

Sedativ:

Umiruje upale i smiruje grčeve (konvulzije), kašalj i epileptičke napade nastale usled ekstraosetljivosti ili hiperreaktivnosti nerava. Nije toksičan, ne izaziva osetljivost i ne iritira.

Tonik:

Tonira celokupno telo. Optimizuje metaboličke funkcije tako što tonira jetru, stomak i creva. Reguliše izlučivanje endokrinalnih hormona i enzima i tonira nervni sistem. Na taj način čini da ste živahniji i aktivniji. Podiže imunološki sistem i tako štiti od šireg spektra bolesti.

Upotreba:

Mešavina za negu kože lica :

10 ml  baznog ulja ( avokado, badem), 1 kap pačulija, 2 kapi bergamota, 1 kap geranijuma.

Za negu ruku i stopala:

u neutralnu kremu ili bazno ulje staviti po nekoliko kapi pačulija i lavande.

Za senzualnu masažu:

2 kapi paculija, 1 kap ylang-ylanga, 1 kap ružinog ulja pomešati sa jojobom.

Pakovanje Eterra 10ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top