Ulje Lososa Omega 3 100ml Galafarm

490.00RSD

Omega 3 za održavanje zdravlja kardiovaskularnog sistema kao i kod snižavanja LDL holesterola.

Nema na zalihama

Ulje Lososa Omega 3 100ml

Ulje lososa sa standardizovanim sadržajem omega-3 masnih kiselina, od čega eikozapentaenske kiseline (EPA) dokozaheksaenske kiseline (DHA).

Omega-3 Essential za imunitet sa aromom limuna. Ulje lososa se dobija molekularnom destilacijom se odstranjuju mirisi i nečistoće i pri tome se dobija prečišćeno ulje visokog kvaliteta.

Omega-3 masne kiseline, naročito eikozapentaenska (EPA) i dokozaheksaenska (DHA), su sastavni deo ćelijskih membrana i kao takve imaju vitalnu ulogu u očuvanju opšteg zdravlja.

Kao dodatak ishrani iz prirodne sredine severnih mora namenjeno deci i odraslima.

Dakle nisu potrebni dodatni procesi kao što su izbeljivanje, alkalno rafinisanje, deodorizacija i slično. Odsustvo teških metala (žive), organohlornih jedinjenja, polihloriranih bifenila dioksina i drugih toksina štetnih po zdravlje, dozvoljava bezbedno konzumiranje ulja lososa duže vreme.

Kanadska agencija za inspekciju hrane je prepoznala važnost DHA omega-3 i dozvoljava sledeću tvrdnju za DHA: „DHA, omega-3 masne kiseline, podržavaju normalan fizički razvoj mozga, očiju i živaca, a prvenstveno kod dece ispod dve godine starosti.“

Dejstvo:

  • Pomaže normalan fizički razvoj mozga
  • Omogućava normalan rad nervnog sistema
  • Za održavanje zdravlja kardiovaskularnog sistema kao i kod snižavanja LDL holesterola
  • Dodatak ishrani kod dece i odraslih koji imaju probleme sa psorijazom i ekcemima

Bitan dodatak ishrani kod dece i odraslih koji imaju probleme sa psorijazom i ekcemima. Smatra se da je nedostatak Omega-3 kiselina jedan od bitnijih faktora za pojavu ekcema i atopijskog dermatitisa.

Stoga je neophodna njihova nadoknada svakodnevnim unosom ribljeg ulja. Jer stanja kao što su ekcem i atopijski dermatitis se pre svega tretiraju iznutra odgovarajućim preparatima.

Preporučena upotreba:

Preporučuje se uzimanje 1 kašičice (5 ml) dnevno, za vreme ili posle jela.

Pakovanje 100ml Galafarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top