Voćni hleb 300g Bio Concept

235 RSD

Voćni integralni hleb: Ukus i nutritivna vrednost u jednom zalogaju

Voćni Integralni Hleb: Ukus i nutritivna vrednost u jednom zalogaju

Voćni integralni hleb od upakovan u zaštitnoj atmosferi, predstavlja ne samo ukusnu, već i hranljivu opciju za svaki obrok.

Bogatstvo Minerala i Vitamina

Integralni hleb od žitarica nije samo izvor energije, već i bogatstvo hranljivih sastojaka. Osim što pruža energiju, ovaj hleb obezbeđuje i važne minerale i vitamine neophodne za održavanje zdravlja.

Zdravstvene Prednosti Integralnih Žitarica

Hleb od belog brašna često je povezan sa negativnim uticajima na zdravlje, dok integralni hleb pruža brojne prednosti. Integralne žitarice su bogate vlaknima koja podržavaju normalno varenje i pomažu u regulaciji telesne težine, čineći ovaj hleb idealnim izborom za one koji vode računa o svom zdravlju.

Beskvasni Hlebovi Čika Perini: Zdrav Izbor za Svaki Dan

Beskvasni hlebovi, poput onih koje nudi Čika Perini, predstavljaju optimalan izbor za sve koji žele da unesu više vlakana u ishranu. Ovi hlebovi doprinose normalnom funkcionisanju organizma i pružaju dugotrajnu energiju, bez nepotrebnih kalorija.

Savršenstvo Ukusa i Zdravlja

Spojite ukus i nutritivnu vrednost u jednom zalogaju. Osim što je bogat hranljivim sastojcima, ovaj hleb oduševiće vas svojom sočnošću i osvežavajućim voćnim notama. Isprobajte ga kao deo zdrave ishrane i uživajte u njegovim brojnim prednostima za vaše zdravlje.

Sastav:

Ražano integralno brašno, pšenično integralno brašno, suva ( smokva, šljiva, grožđe ), kandirana pomorandža, kandirana brusnica, kvasac, voda.

Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Rok trajanja mesec dana.

Pakovanje 300g Bio Concept

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top