Ašvaganda ulje – indiski Žen Šen10ml Eterra

990.00RSD

Smiruje anksioznost i stres, hrani i jača nervni sistem, uspostavlja mir uma

Ašvaganda ulje 

Ašvaganda koja se naziva još i indijski žen–šen, je opšti tonik, koji blagotvorno deluje kod problema kao što su depresija i anksioznost. Pored zaštitnog delovanja na nervni sistem, može se koristiti kao pomoću tretmanu oboljenja kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest.

Ašvaganda ima višestruko delovanje:

Ašvaganda umiruje anksioznost i stres

Hrani i jača nervni sistem

Uspostavlja mir uma 

Kao prevencija i za liječenje raznih bolesti povezanih sa stresom:

Arteroskleroza

Prevremeno starenje

Dijabetes

Hipertenzija

Malignost

Anksioznost

Depresija

Ašvaganda ulje ima sedativno svojstvo, daje miran, zdrav i dubok san, pomaže kod nesanice. Povećava vitalnost i fizičku izdržljivost, zaustavlja starenje, aktivira anabolitičke procese.

Ašvaganda hrani sva tkiva, a posebno mišiće, koštanu srž, kosti, zglobove.Podstiče plodnost, potencira reproduktivne hormone i povećava seksualnu snagu, koristi se za lečenje muške neplodnosti i impotencije, kao i za ojačavanje ženskog reproduktivnog sistema. 

Sastav :

Ašvaganda ulje

Ašvaganda ulje se koristi za ispravljanje različitih seksualnih poremećaja kod muškaraca i žena. Preporučuje se sportistima za izdržljivost i brži oporavak nakon napora i posle povreda.Jača um, poboljšava pamćenje i koncentraciju.Sprečava prevremeni nastanak klimakterijuma i Parkinsonove bolesti.

Ašvaganda ulje ima moćno protivupalno i analgetsko svojstvo te je dobra za tretiranje reumatskih stanja i artritisa, korisna je kod bronhitisa, zapaljenja i infekcije gljivicom Candida.

Duboko prodire u tkiva, detoksikuje organizam, pojačava metabolizam i cirkulaciju, stimulira varenje i čisti sluz. Korisna pri dugotrajnom liječenju astme, koristi se u periodima između napada. Preporučuje se kod hemoterapije i zračenja.

Upotreba :

dve do pet kapi dnevno. Ako se pomeša s vrućim mlekom i uzme pre spavanja, pomaže kod nesanice i teskobe.

Ako Ašvagandu stavite u vruće mleko zaslađeno medom ili šećerom, pojača ćete njeno sedativno dejstvo. Može se piti i sa mlakom vodom.

Preporučuje se da se uzima sa đumbirom radi što bolje apsorbcije i varenja.Preporučuje se upotreba sa uljem brami.

Ašvaganda ulje indiski Žen Šen 10ml Eterra
Scroll to Top