Crazy Coco Čoko organski keks 48g

190 RSD

Crazy Coco Čoko je ručno pravljen organski mekani kolačić na bazi badema sa kokosom i čokoladom.

Crazy Coco Čoko organski keks 48g

Crazy Coco Čoko je ručno pravljen organski mekani kolačić na bazi badema sa kokosom i čokoladom. Veganski bez ijednog aditiva i bez trans masti.

Uživajte u ukusu raskošnog kokosa, badema i čokolade uz naš organski keks, idealan je izbor za sve koji žele da sebe počaste zdravim i ukusnim poslasticama. Ne sadrži žitarice niti rafinisane šećere, pružajući vam autentičan ukus bez nepotrebnih dodataka.

Sa blanširanim bademima, kokosovim sirupom, hladno ceđenim kokosovim uljem, kokosovim brašnom i crnom čokoladom, ovaj keks će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Dodatak himalajske soli i burbon vanile doprinosi bogatstvu aroma i ukusa.

Nutritivna vrednost na 100g:

Sa samo 11,5 g ugljenih hidrata, 7,8 g proteina i 4,5 g vlakana, prikladan i za osobe sa insulinskom rezistencijom, kao i za one koji se pridržavaju low-carb i paleo ishrane.

Sastav:

blanširani badem 45,8%, kokosov sirup, hladno ceđeno kokosovo ulje 15%, kokosovo brašno 13%, crna čokolada 6% (Arriba Nacional kakao buter 50%, Arriba Nacional kakao prah 25%, kokosov šecer 25%) , himalajska so (0,2%), burbon vanila (<0,1%), sertifikovano organski sastojci.

Pakovanje 48g Just superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top