Crazy Coco Čoko organski keks 48g

190 RSD

Crazy Coco Čoko organski keks 48g

Crazy Coco Čoko organski keks poslužiće vam da ugodite sebi rapsodijom ukusa kokosa, badema i čokolade, sa ovim predivnim organskim keksom bez žitarica i rafinisanih šećera.

Sastav: 

blanširani badem 45,8%, kokosov sirup 20%, hladno ceđeno kokosovo ulje 15%, kokosovo brašno 13%, crna čokolada 6%(Arriba Nacional kakao buter 50%,

Arriba Nacional kakao prah 25%, kokosov šecer 25%) , himalajska so (0,2%), burbon vanila (<0,1%). sertifikovano organski sastojci

  • Organski Superior keks od badema Crazy Coco Choco Cookie sa kokosom i čokoladom
  • Ručno pravljen badem keks sa čokoladom i kokosom od isključivo organskih, veganskih i najkvalitetnijih sastojaka minimalno procesiranih.
  • Sadrži samo 11,5 g ugljenih hidrata, a 7,8 g proteina i 4,5 g vlakana po keksu! Pogodan za osobe sa insulinskom rezistencijom, i osobe na low-carb i paleo ishrani.
  • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, ali se keks proizvodi na mestu na kome se u odvojeno vreme proizvode namirnice sa glutenom, pa stoga keks jeste pogodan za osobe intolerantne na gluten, ali nije pogodan za osobe sa celijakijom.
  • Apsolutno nijedan aditiv, bez žitarica, jeftinih biljnih ulja, rafinisanog šećera i brašna.
  • Jedan keks sadrži značajnu količinu fosfora, magnezijuma, bakra, mangana i vitamina E, zbog čega ima različite pozitivne uticaje na zdravlje.

Pakovanje 48g Just superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top