Proizvodi bez šećera

Proizvodi bez šećera namenjeni su dijabetičarima, osobama na dijeti i svima koji vode računa o zdravoj ishrani. Zasladite se zdravo bez griže savesti. Naše poslastice su pravljene samo od najkvalitetnijih sastojaka.

Za one koji ne mogu bez slatkog ove namirnice, na bazi prirodnih zaslađivača, integralnih žitarica i orašastih plodova daleko su zdraviji izbor od tradicionalnih poslastica krcatih belim sećerom i mastima.

Dijabet namirnice bez šećera sa niskim glikemiskim indeksom sa veoma malo kalorija zaslađeni prirodnim zaslađivačima stevija, eritritol, fruktoza, maltitol.

100% biljnog porekla, koji svojim ukusom i teksturom pariraju svetski poznatim poslasticama.

Dijabetes

Mnogi ljudi nisu ni svesni da boluju od dijabetesa dok ne dođe do komplikacija. Unose različite vrste hrane i pića koja ostavlja efekat na njihov organizam. Neki od proizvoda su bezopasni, a neki deponuju glukozu u krvnim sudovima i tako povećavaju količinu šećera u krvi.

Ako ste pod rizikom da dobijete dijabetes ili ga već uveliko imate, način ishrane ima veliku ulogu u vašem oporavku. Uz naše proizvode napravite promene u sopstvenom jelovniku i time ćete olakšati sebi borbu protiv bolesti kao što je dijabetes.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top