DMSO 33% 50ml SHIRKO

790 RSD

DMSO 33% je inovativna emulzija koja pruža efikasno olakšanje kod raznih vrsta bola, uključujući migrene, povrede, zubobolju, promrzline, podlive i nagnječenja tkiva.

DMSO 33% 50ml SHIRKO

DMSO 33% je inovativna emulzija koja pruža efikasno olakšanje kod raznih vrsta bola, uključujući migrene, povrede, zubobolju, promrzline, podlive i nagnječenja tkiva.

Ova prirodna formula takođe ima radioprotektivne efekte, pomažući u sprečavanju mutagenih efekata zračenja u ćelijama.

Zahvaljujući svojim svojstvima, emulzija se koristi ne samo za ublažavanje bolova, već i za smanjenje ožiljaka, upalnih procesa i poboljšanje imunološkog sistema.

Ova prirodna emulzija je posebno korisna za sve one koji traže alternativu konvencionalnim metodama lečenja, nudeći siguran i efikasan pristup rešavanju različitih zdravstvenih problema.

KOLIKO ČESTO SE MOŽE KORISTITI DMSO 33%?

Učestalost upotrebe zavisi od vrste problema i da li je on akutan ili hroničan. Kod akutnih stanja, preporučuje se primena na svaka dva sata u narednih šest do osam sati.

Dok kod hroničnih stanja jedna aplikacija dnevno može biti dovoljna. Važno je prilagoditi upotrebu DMSO emulzije individualnim potrebama i reakcijama organizma.

DMSO U TERAPIJI KANCERA

je pokazao izuzetne rezultate u terapiji kancera, posebno kada je reč o metastazama i različitim tipovima tumora.

Ova emulzija može da deluje kao nosač, pomažući u izvlačenju tumora iz ćelija i njihovom uništavanju, dok istovremeno ne šteti zdravim ćelijama. Ovaj pristup terapiji kancera je obećavajući i sve više dobija priznanja u medicinskoj zajednici.

DMSO I MOŽDANI UDAR

se takođe pokazao korisnim u tretmanu moždanog udara, mogući efekti rastapanja ugrušaka i poboljšanja cirkulacije čine ga dragocenim alatom u prvih nekoliko sati nakon udara.

Primena DMSO-a može imati značajan uticaj na oporavak pacijenata i sprečavanje ozbiljnih posledica moždanog udara.

DMSO – PARAPLEGIJA

Osim toga, DMSO je pokazao sposobnost povratka funkcija udova kod paraplegičara, nudeći nadu i poboljšanje kvaliteta života osobama sa ovim stanjem.

Ova emulzija ima širok spektar primena i mogućnosti, pružajući rešenja čak i u najtežim medicinskim slučajevima.

DMSO I SPORT

Sportisti takođe mogu imati koristi od DMSO emulzije, posebno u tretmanu sportskih povreda i bolova. Ova emulzija može pomoći u ublažavanju simptoma burzitisa, kalcifikacija i drugih sportskih povreda, omogućavajući brži oporavak i povratak na teren.

SASTAV DMSO

emulzija sadrži kvalitetni DMSO 99,8%, rastvor 33%, prečišćena voda, pružajući siguran i efikasan proizvod za svakodnevnu upotrebu.

JOŠ O DMSO

je prirodna supstanca koja se nalazi u tragovima u različitim biljkama i namirnicama, a njegova upotreba može imati brojne benefite za zdravlje.

Ova emulzija je formulisana kako bi pružila najbolje moguće rezultate, uz minimalne neželjene efekte, čineći je idealnim izborom za sve one koji traže prirodno rešenje za svoje zdravstvene probleme.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50ml Shirko

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top