Heljdino mleko 400g Zajic

395.00RSD

Napitak  bez glutena preporučljiv za osobe koje imaju intoleranciju na mleko i gluten

 

Heljdino mleko u prahu 

 

Heljdino mleko bez glutena 

 

Napitak od heljde je zamena za obično mleko i prikladan je kao zdrav napitak za svaki obrok, naročito za doručak. Veoma se lako priprema , a pritom je odlično svarljiv i ima veoma visoku hranljivu vrednost.

 

Ovaj napitak je nezamenljiv za osobe koje imaju intoleranciju na laktozu iz mleka. Pogodan je za osobe sa visokim nivoom holesterola i teškoćama u varenju.

 

Heljdin napitak u prahu Zajic se pravi mlevenjem očišćene heljde, koja je neophodan deo racionalne ishrane. Heljda je vrlo hranljiva i dijetetski vredna žitarica s povoljnim sastavom za ljudsku ishranu.

 

Heljdin napitak se pravi od čistih biljnih proizvoda, ne sadrži holesterol, laktozu i prirodno je bez glutena.U sebi objedinjuje vitamine B1, B2, B3, B5 i B6, ali i vitamin P koji ima bitnu ulogu pri snižavanju krvnog pritiska.

 

Njima se pridružuju i oligoelementi kao što su magnezijum, gvožđe, cink, kalcijum, koji daju energiju kako telu, naročito ako se bavite nekim sportom, tako i umu.

 

Heljda je žitarica koju ljudski organizam najbrže apsorbuje. Izuzetno je prijatnog i jedinstvenog ukusa. Preporučuje se i kao prehrambeni dodatak za osobe s povećanom fizičkom aktivnošću, za sportiste, kao i osobe s kardiovaskularnim oboljenjima, zbog visokog sadržaja korisih sastojaka.

Priprema :

25 g, 2 velike kašike ili 6 malih kašičica napitka sa 250 ml vruće vode.

Sasav: 

kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, brašno od heljde 7%, zaslađivač maltitol, regulator kiselosti: kalijum-fosfat, emulgator E471, natrijum-kazeinat, sredstvo protiv stvrdnjavanja: silicijum dioksid, so, stabilizator-karagenan, aroma, boja-karoten.
Alergen info:

Proizvod sadrži natrijum-kazeinat.

Može da sadrži sojine proteine u tragovima.

 

Pakovanje : 400g

Scroll to Top