Sale!

Mumio tablete 60kom Ruska Carska

900.00RSD

Povećava snagu i daje efekat podmlađivanja, pomaže održavanju snage kostiju i zdravlja zglobova.

Mumio tablete

Mumio tablete predstavljaju  kompleks prirodnih, biološki aktivnih materija (aminokiselina, organskih kiselina, vitamina ).

Po sastavu je mumio kompleksan mozaik organskih i neorganskih materija koje su kroz proces polimerizacije, mešanja i taloženja tokom dugog vremena dobile smolastu strukturu.

Mumio je izuzetno složena supstanca , sastavljena od organskih i neorganskih elemenata, prirodni organsko-mineralni kompleks koji se sastoji od više od 80 komponenti, ima 30 elemenata u tragovima, 28 hemijskih elemenata, 10 oksida, 6 aminokiselina…

Biohemijska Kompozicija mumie danas:

Etarskih i neesencijalni aminokiselina (glutaminska kiselina, glicin, histidin, fenilalanin, metionin, treonin, triptofan, izoleucin, lizin, arginin, valin, asparaginska kiselina, itd).

Mononezasićene i polinezasićene masne kiseline (oleinska, petroselinic , linolnu, linoleinska, itd), fosfolipidi, organske kiseline (hipurna, benzojeva, adipinska, ćilibarna, limunska, oksalna, lišaj, kojic, vinska, i et al.).

Eteterična ulja, smole, Resinous supstance, steroida, alkaloide, enzimi hlorofil, tanina, coumarins, terpenoidi, karotenoidi (provitamin A), flavonoidi (uključujući i rutina (vitamin E).

Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, E, i oko 60 makro i mikroelemenata (kalijum, magnezijum, kalcijum, natrijum, fosfor, mangan, gvožđe, cink, bakar, sumpor, silicijum, selen, hrom, bela, kobalt, nikl, aluminijum).

Sastav :

U dve tablete 400mg prečišćenog mumio praha.

Zahvaljujući modernim istraživanjima, postalo je poznato da Mumio gljivice koje su vrlo slične po osobinama penicilinu, može delovati kao bezbedan antibakterijski agens u lečenju velikog broja zaraznih bolesti, kao na primer, dizenterije, tuberkuloza, i sve bolesti koje su povezane sa inflamatornim procesima.

Zdravstveni benefiti

Mumio složenog sastava određuje njegova lekovita svojstva, kao deo Mumio postoje biološki aktivne supstance koje su dobre za širenje krvnih sudova, a ovo je izuzetno važno u lečenju hipertenzije, multiple skleroze, glavobolje, infarkta, kao i nekih bolesti koje su direktno povezane sa metaboličkim poremećajima.

Kada se koristi Mumio povećava sposobnost jetre da se odupre toksinima , povećava sintezu proteina, a ako je jetra oštećena traumom ili toksinima , Mumio će doprineti njenoj regeneraciji.

Iste osobine ima i za ubrzavanje regeneracije oštećenih nervnih stabala, srčanog mišića i drugih tkiva koja su teško oštećena.

Mumio ima svojstvo dobre stimulacije ljudskog imunog sistema i može da stimuliše različite zaštitne funkcije organizma . Zbog ovih osobina Mumio može značajno povećati proizvodnju antitela tokom formiranja specifičnog imuniteta .

Mumio je klasifikovan i kao adaptogen , koji se izdvaja njegovom sposobnošću da jedinstveno prilagodi biološko stanje svakog pojedinca.

Vezuje toksične metale i nastale slobodne radikale. Iz tih razloga se posebno preporučuje rekonvalescentima kao i starijim osobama, kao dodatak hrani koja se konzumira u cilju poboljšanja imuniteta.

Aktivna komponenta je prečišćen mumio prah koji povećava snagu i daje efekat podmlađivanje, pomaže održavanje snage kostiju i zdravlja zglobova, ima značajno antioksidativno delovanje i podržava uravnoteženu funkciju imunog sistema.

Mumio dejstvo:

Jača imuni sistem od virusa i patogena.

Sprečava alergije.

Pomaže kod bakterijskih infekcija.

Povećava metabolizam vitamina, minerala, makro i mikro elemenata i drugih hranljivih materija.

Povećava propustljivost ćelijske membrane, ćelijske deobe i istezanje.

Pomaže regeneraciju ćelija.

Pomaže regeneraciju oštećenih tkiva.

Održava optimalnim Alkalitet i pH vrednosti.

Pruža vitalne elektrolitie i druge vitalne elemente.

Pomaže poremećaja u radu digestivnog sistema.

Reguliše timusu i štitne žlezde.

Deluje kao katalizator za reakcije enzima.

Povećava broj crvenih krvnih zrnaca i količinu hemoglobina.

Balansira hormone.

Povećava plodnost.

Smanjuje simptome u menopauzi.

Jača mišiće i kosti.

Smanjuje toksično delovanje hemoterapije i zračenja.

Poboljšava kvalitet sna.

Preporučena doza :

Za odrasle osobe je 2 tablete dnevno uz redovne obroke.

Napomena :

Proizvod ne treba koristiti duže od mesec dana.Nakon mesec dana napraviti pauzu od najmanje 10 dana, pa nastaviti sa korišćenjem preparata istom dinamikom.

Mumio tablete 60kom Ruska Carska

Scroll to Top