Nigari Magnezijum Hlorid 100g Hemakheya

199 RSD

Nigari je neophodan u preživljavanju naših ćelija, već je magnezijum izuzetan zaštitnik od teških metala i slobodnih radikala.

 

Nigari Magnezijum Hlorid 100g Hemakheya

Nigari Magnezijum Hlorid je proizvod dobijen iz morske soli Japanskog mora, potpuno prirodan i ekološki čist, sa više od 95% magnezijum hlorida, poznat po svojim mnogobrojnim blagotvornim svojstvima za ljudsko zdravlje.

Magnezijum je ključan za mnoge vitalne funkcije u organizmu, a nedostatak ovog minerala može izazvati niz poremećaja i bolesti.

Pored toga što je esencijalan za preživljavanje ćelija, magnezijum deluje i kao izuzetan zaštitnik od teških metala i slobodnih radikala.

Svojim prisustvom omogućuje sintezu glutationa, jednog od najpoznatijih neutralizatora teških metala kao što je živa. Nedostatak magnezijuma može dovesti do propadanja ćelija i stvaranja povoljnog okruženja za razvoj infekcija i kancera.

Ima brojna blagotvorna dejstva na organizam, uključujući povećanje energije, ublažavanje depresije, opuštanje nerava i mišićnih grčeva, smanjenje glavobolja, zaštitu kardiovaskularnog sistema, podmlađivanje organizma, zaštitu od gripa i prehlade, pomoć kod bolesti nervnog sistema, osteoporoze i reume, laksativno dejstvo i podsticanje probave, uravnoteženje hormona, pomoć kod mršavljenja i antikancerogeno dejstvo.

Priprema je jednostavna:

Potrebno je prokuvati litar vode i ostaviti da se prohladi, zatim u litarsku staklenu bocu sipati 33 grama praha i preliti ohlađenom prokuvanom vodom.

Možete prvo rastopiti 33g praha u maloj količini vode pa dodati ostatak prokuvane i rashlađene vode. Zatvorite bocu, promućkajte sadržaj da se izmeša i rastvor je spreman za upotrebu.

Preporučuje se dodavanje nekoliko kapi limuna radi ublažavanja gorčine magnezijum hlorida. Takođe, potapanje stopala u toplu vodu sa dodatim Nigarijem ili relaksirajuća kupka od rastopljenih ljuspica Nigarija su veoma efikasni načini za smanjenje stresa i brzo opuštanje.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g Hemakheja

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top