Nigari Magnezijum Hlorid 100g Hemakheya

199 RSD

Nigari je neophodan u preživljavanju naših ćelija, već je magnezijum izuzetan zaštitnik od teških metala i slobodnih radikala.

 

Nigari Magnezijum Hlorid 100g

Nigari magnezijum hlorid se dobija iz morske soli iz Japanskog mora, potpuno je prirodan i ekološki čist proizvod koji sadrži više od 95% magnezijum hlorida, a poznat je po brojnim svojstvima povoljnim za ljudsko zdravlje.

Važan je za toliko mnogo vitalnih telesnih funkcija, da njegov nedostatak izaziva veliki broj poremećaja i uključuje mnoge bolesti. Ne samo što je neophodan u preživljavanju naših ćelija, već je magnezijum izuzetan zaštitnik od teških metala i slobodnih radikala.

Svojim prisustvom omogućuje sintezu glutationa, što je jedan od najpoznatijih neutralizatora žive.

Bez tog rada na čišćenju, usled nedostatka magnezijuma, ćelije poćinju da propadaju i postaju „smeće“, sakupljaći teških metala, što je onda odlično okruženje za privlačenje infekcija – kancera.

Dejstvo na organizam:

Priprema:

Prokuvati litar vode i ostaviti da se prohladi. U staklenu litarski bocu nasuti 33 grama praha i preliti ohladjenom prokuvanom vodom. Ili prvo rastopiti 33g praha u maloj količini vode i onda tako razblažen nasuti u litarsku flašu i dodati ostatak prokuvane i rashladjene vode.

Zatvoriti bocu i promućkati je da bi se sadržaj izmešao. Rastvor nije potrebno čuvati u frižideru. Da bi se ublažio gorak ukus magnezijum hlorida, dovoljno je dodati nekoliko kapi limuna. Veoma efikasan način za smanjenje stresa i brzo opuštanje je potapanje stopala u toplu vodu sa dodatim nigarijem ili relaksirajuća kupka od rastopljenih nigari flekica.

Pakovanje 100g Hemakheja

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top