Soja sos Kikkoman 150ml Dispenzer

550 RSD

Jedna od ključnih prednosti dispenzera je precizno doziranje. Zahvaljujući posebno dizajniranom mehanizmu, možete tačno kontrolisati količinu sosa koju dodajete svojim jelima, bez nepotrebnog prosipanja ili kapanja.

Soja sos Kikkoman 150ml Dispenzer

Kikkoman soja sos sa dispenzerom predstavlja savršeno rešenje za ljubitelje japanske kuhinje i sve one koji cene kvalitetan ukus i praktičnost u kuhinji.

Sa svojim elegantnim dizajnom i jednostavnom upotrebom. Ovaj dispenzer omogućava vam da lako dozirate željenu količinu soja sosa direktno na svoje omiljene obroke.

Jedna od ključnih prednosti dispenzera je precizno doziranje. Zahvaljujući posebno dizajniranom mehanizmu, možete tačno kontrolisati količinu sosa koju dodajete svojim jelima, bez nepotrebnog prosipanja ili kapanja. To znači manje nereda u kuhinji i veću efikasnost u pripremi hrane.

Još jedna velika prednost ovog dispenzera je praktičnost.

Kompaktan dizajn omogućava vam da ga lako smestite na radnu površinu ili u frižider, čime je uvek pri ruci kada vam zatreba. Takođe, jednostavan je za čišćenje, što olakšava održavanje higijene u kuhinji.

Kikkoman soja sos nije samo praktičan, već i estetski privlačan dodatak vašoj kuhinji. Sa svojim modernim i elegantnim izgledom, ovaj dispenzer će dodati dašak elegancije svakom prostoru i doprineti ukupnom doživljaju vaše kulinarske avanture.

Osim za kućnu upotrebu, takođe je idealan za restorane, kafiće i druge ugostiteljske objekte. Profesionalni kuvari mogu ceniti preciznost doziranja i jednostavnost korišćenja ovog uređaja, dok će gosti uživati u savršeno balansiranom ukusu soja sosa na svojim jelima.

Sastav:

soja, voda, pšenica i so.

Pakovanje 150ml Kikkoman

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top