TABASCO LJUTI CRVENI SOS 60ml

550 RSD

Tabasco originalni crveni ljuti sos proizvodi se od 3 jednostavna sastojka (paprika, sirće, so) i odležava u hrastovim buradima do 3 godine, nakon čega se stavlja u ambalaže kao finalni proizvod. 

TABASCO  LJUTI CRVENI SOS 60ml

Tabasco ljuti sos je legendarni začin koji je postao neizostavan deo mnogih kuhinja širom sveta. Postao je sinonim za vatrenu pikantnost i intenzivan ukus koji daje poseban šmek jelima.

Tabasco originalni crveni ljuti sos proizvodi se od 3 jednostavna sastojka (paprika, sirće, so) i odležava u hrastovim buradima do 3 godine, nakon čega se stavlja u ambalaže kao finalni proizvod. 

Njegova bogata aroma i intenzivna ljutina čine ga idealnim dodatkom za sve one koji vole da osete pravu vatru u svojim jelima.

Savršen za upotrebu u raznim jelima – od jutarnjih omleta i sendviča do večernjih grilovanih mesnih obroka ili azijskih karija. Njegova svestrana primena čini ga omiljenim izborom kako profesionalnih kuvara, tako i ljubitelja kuvanja kod kuće.

Jedna od posebnih karakteristika crvenog sosa je njegova sposobnost da unese dodatnu dimenziju ukusa u jelo, bez obzira na to da li se koristi kao glavni začin ili kao dodatak drugim začinima.

Sposobnost da istakne prirodne arome hrane čini ga nezamenljivim začinom u svakoj kuhinji. Preporučuje se umerenost u konzumaciji za one koji nisu navikli na jako začinjenu hranu. Uživajte u vatrenom ukusu i dodajte malo ljutine i strasti svakom zalogaju!

Sastav:

destilovano sirće, crvenu ljutu začinsku papriku u količini od 19% i kuhinjsku so.

Upotreba:

Može koristiti kao dodatak uz različite vrste hrane kao što su riba, plodovi mora, jaja, meso, kobasice, hamburgeri, salate, sosovi, i kokteli.

Nutritivne vrednosti na 100ml:

Energetska vrednost: 67kJ/16kcal

Masti: 0,64g

Od čega zasićene: 0,2g

Ugljeni hidrati: 1,55g

Od čega šećeri: <1,1g

Proteini: 0,95g

So: 1,8g

Pakovanje 70g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top