Tamari soja sos Muso 187ml

385.00RSD

Bogat je proteinima, mineralima i B vitaminima, a sadrži enzime, proteine, gvožđa, kalcijum i natrijum 

Tamari soja sos Muso  

Sastav : 100% Soja sos

Tamari soja sos je originalni japanski proizvod dobijen prirodnom fermentacijom sojinih zrna, bez dodatih hemikalije. Muso pravi se tradicionalnim metodima, pa ne sadrži ni gluten, ni šećer ni veštačke aditive.amari soja sos je originalni japanski proizvod dobijen prirodnom fermentacijom sojinih zrna, bez dodatih hemikalije.

Enzimi koji deluju u procesu fermentacije stvaraju ugodan miris i ukus a uz to omogućavaju sistemu za varenje da lakše razloži skrob, proteine, mlečne šečere i ako izvrši neophodne hemijske procese za što bolju apsorpciju hrane.

Rezultat je poboljšana krvna slika i poboljšano opšte stanje organizma. Ne sadrži gluten pa ga mogu koristiti i osobe koje pate od celijakije.

Začini, začini… Bez njih je teško zamisliti svakodnevnu ishranu, jer šta bi indijska jela bila bez karija, meksička hrana bez čilija, a makrobiotika bez tamari i šoju sosa.

Začini i ukrasi veoma su važni u uravnoteženju obroka kao celine. Oni daju boju i ulepšavaju, stimulišu ukus i dopuštaju nam slobodu u prilagođavanje svakog jela za sebe. Ako niste znali, začini se mogu upotrebljavati i u lečenju.

Za razliku od nekih komercijalnih soja sosova, ovaj proizvod kompanije Muso pravi se tradicionalnim metodima, pa ne sadrži ni gluten, ni šećer ni veštačke aditive.

Znatno je bogatijeg ukusa od Šoju-a i dodaje se prilikom kuvanja ili kao začin preko gotovog jela. Koristi se umesto soli pri čemu se postiže izvrstan ukus, uz smanjeno unošenje soli. Može se dodavati u supe, variva, žitarice. Proizvedeno u Japanu .

Upotrebljava se kao stoni začin i u kuvanju za supe, variva, umake, salate ili povrće. Bogat je proteinima, mineralima i B vitaminima, a sadrži enzime, proteine, gvožđa, kalcijum i natrijum. U tradicionalnoj japanskoj medicini smatra se da tamari popravlja krvnu sliku i utiče na opšte poboljšanje stanja organizma.

Tamari soja sos Muso 187ml

Uvoznik : Hemakheya

Scroll to Top