Pirinčano mleko je izuzetno lagane strukture i sadrži minimalne količine masti, čineći ga pogodnim za raznovrsnu upotrebu u kulinarskim receptima.

Pirinčano mleko ne sadrži holesterol, gluten ili laktozu, čineći ga prikladnim izborom za sve koji imaju osetljiv digestivni sistem.

Namenski je kreirano za ljude sa intolerancijom na laktozu. Takođe i za one koji žele da smanje unos masti i holesterola u ishrani, uključujući vegane i vegetarijance.

Jedna od najvažnijih karakteristika pirinčanog mleka je njegov nizak sadržaj masti.

To ga čini izuzetno korisnim za održavanje zdravlja kardiovaskularnog sistema. Sa 0 grama masti i holesterola, ovo mleko je posebno preporučljivo za one koji paze na nivo holesterola u krvi.

Dodatno, pirinčano mleko ima minimalan alergijski potencijal u poređenju sa drugim mlečnim i biljnim alternativama, čineći ga izuzetno bezbednim izborom za širok spektar potrošača. Industrijski proizvedene varijante obogaćene su vitaminima D, B12 i A, pružajući dodatnu nutritivnu vrednost.

Prirodno slatkast ukus pirinčanog mleka dodatno obogaćuje vaše kulinarske kreacije.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top