Sojini burgeri

Sojini burgeri prijatnog ukusa, skoro identično životinjskom burgeru. Osnova sojinih burgera je tofu sir, začini i prirodna aroma. Posno, bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma Pogodni za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih, ili bilo kojih razloga izbegavaju mesne proizvode.

Takođe su manje masni od tradicionalnih burgera na bazi mesa. To može doprineti održavanju zdrave telesne težine i smanjenju unosa zasićenih masti.

Još jedna prednost sojinih burgera je njihova prilagodljivost. Mogu se začiniti na različite načine i dodati različiti sastojci kako bi se postigao željeni ukus i tekstura. Na primer, mogu se dodati različite začine, povrće ili sosovi kako bi se postigao jedinstveni ukus i doživljaj u svakom zalogaju.

Pored toga, često su jednostavni za pripremu i brzo se spremaju. To ih čini praktičnim izborom za brze obroke kod kuće ili na putu.

Ukratko, burgeri su ukusna, hranljiva i ekološki prihvatljiva alternativa klasičnim burgerima, pružajući zadovoljavajući obrok bez žrtvovanja ukusa ili teksture.

Imaju veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrže holesterol.Idealni su za sendviče ili kao glavno jelo uz salatu i namaze.  

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top