Ulje divlje ruže

Hladno ceđeno ulje čileanske divlje ruže koja raste u hladnim dolinama Anda koristi se za negu i regeneraciju zrele kože. Sve što vam treba za lepu i negovanu kožu, kojom ćete biti oduševljeni sa samo 2-3 kapi ulja dnevno? Ne postoji nijedan prirodan preparat koji će tako pozitivno uticati na vašu kožu kao što će to uraditi ružino ulje.

Zapravo ovo ulje se dobija od šipka, i sadrži minimalno 80% esencijalnih masnih kiselina.

One blagotvorno deluju na kožu jer su to omega 6 i omega 9 kiseline. Omogućava da regenerišete kožu i kosu. Obnavlja ćelije i daje koži svež i sjajan izgled, što je osnovni razlog zašto je ovo ulje našlo široku primenu u kozmetici. Prilikom svakog izlaganja suncu vaša koža trpi i svako izlaganje suncu ostavlja posledice po nju.

Upravo zato ružino ulje je idealno za negu kože nakon izlaganja sunčevim zracima. Ono deluje tako što pruža antioksidativnu zaštitu koja pomaže koži da se odbrani od slobodnih radikala nastalih prilikom sunčanja.

Za obnovu kože nakon sunčanja

Prilikom svakog izlaganja suncu vaša koža trpi i svako izlaganje suncu ostavlja posledice po nju. Upravo zato idealno za negu kože nakon izlaganja sunčevim zracima. Ono deluje tako što pruža antioksidativnu zaštitu koja pomaže koži da se odbrani od slobodnih radikala nastalih prilikom sunčanja. Nanosi se u veoma tankom sloju na kožu, svega par kapljica, ali ima jako i blagotvorno dejstvo na vašu kožu!

Ublažava fleke, pege, ožiljke i strije

Zahvaljujući svojoj sposobnosti da regeneriše kožu, ružino ulje jako korisno i kada je u pitanju ublažavanje ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži.

Redovnom upotrebom ružinog ulja može se sprečiti nastajanje ožiljaka, strija i akni. Takođe, moćno deluje na ublažavanje hiperpigmentacija i drugih promena u estetskom izgledu kože. Imajući u vidu količinu antioksidanasa koje sadrži, izuzetno je efikasno u sprečavanju negativnog delovanja UV zračenja i fotostarenja kože.

Intenzivno hidrira kožu

Deluje na vašu kožu bolje od bilo koje hidratantne kreme. Sa samo 3-4 nanete kapi vašoj koži se vraća vlažnost i izgledaće vidno hidrirano i meko. Koža veoma lepo upija ovo ulje, pa ima dejstvo “super hidratantne kreme” sa produženim dejstvom. Na ovaj način ublažava se suvoća, perutanje i svrab kože, a zadržava se njen mladoliki izgled.

Podmlađuje kožu

vrlo često koristi za negu zrele kože, s obzirom da ima sposobnost revitalizacije, regeneracije i podmlađivanja. Stimuliše stvaranje kolagena što pomaže u ublažavanju dubokih bora, zbog čega se koristi za tretiranje regije oko očiju. Takođe, kolagen je zaslužan za elastičnost i čvrstinu kože.

Korišćenjem ružinog ulja za kosu ona dobija na živosti i sjaju. Ulje je tu i da suzbije cvetanje krajeva kose! Za one koji imaju perut, nanošenje ovog ulja će ih rešiti te muke. Potrebno je samo da se nanese na kožu glave, ostavi da deluje 30-ak minuta i ispere.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top