Beli luk u prahu 100g

99 RSD

Beli Luk u Prahu: Neizostavan Dodatak Vašim Ukusnim Jelima!“

Kategorija: Oznaka:

Beli Luk u Prahu: Neizostavan Dodatak Vašim Ukusnim Jelima!“

Beli luk u prahu je nezamenljiv sastojak brojnih ukusnih jela! Hiljadama godina unazad beli luk se koristi širom sveta i kao začin i kao biljka koja doprinosi boljem opštem stanju organizma.

Snižava holesterol i krvni pritisak, preventivno sprečava razvoj malignih ćelija. Sadrži više od 200 aktivnih sastojaka u koncentrovanom obliku. Najviše ima eteričnih ulja, vitamina A, B1, B2 i C, od minerala kalijuma, gvožđa, sumpora, joda, kalcijuma, fosfora, selena, kao i amino-kiseline, enzime, polioze poput insulina, adenozin i alicin.

Viševekovno narodno iskustvo i naučna istraživanja se podudaraju u tvrdnjama da beli luk deluje protiv:

  • bakterija,
  • gljivica,
  • parazita,
  • smanjuje masti u krvi,
  • sprečava suženje krvnih sudova (aterosklerozu),
  • snižava krvni pritisak.

Upotreba belog luka smanjuje razvoj kardiovaskularnih oboljenja, tako što smanjuje povišen holesterol, smanjuje povećan LDL – loš holesterol, smanjuje slepljivanje krvnih ćelija i sprečava nastanak tromba, smanjuje povećan krvni pritisak.

Utiče i na smanjenje dva druga markera kardiovaskularnih oboljenja, homocisteina i C-reaktivnog proteina. Beli luk sprečava prehladu i koristi se u njenom lečenju, a njegova efikasnost kod prehlade je i naučno potvrđena.

Način upotrebe:

Primena belog luka u prahu je vrlo široka. Možete ga dodati u pripremi supa i jela, kao dodatak salatama, sosevima, marinadama. Pomešajte malo maslinovog ulja i organskog belog luka u prahu za savršeni preliv za salate.

Sastav:

100% beli luk

Pakovanje 100g

Original pakovanje 100g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top