Čaj od korena Gaveza 100g

149 RSD

Čaj od Korena Gaveza: Prirodna Podrška za Zdravlje Koštano-Mišićnog Sistema

Čaj od Korena Gaveza: Prirodna Podrška za Zdravlje Koštano-Mišićnog Sistema

Čaj od korena gaveza se koristi za podršku zdravlju koštano-mišićnog sistema. Ovaj čaj je efikasan kod raznih problema, od paradentopatije do uboda i posekotina, pružajući olakšanje i podsticaj za regeneraciju tkiva.

Regeneracija Tkiva i Olakšanje Od Bola

Gavez je poznat po svojoj izuzetnoj moći regeneracije tkiva. Alantoin, glavni sastojak korena gaveza, podstiče granulaciju i regeneraciju tkiva, pružajući olakšanje od bolova uzrokovanih različitim stanjima, uključujući reumatska oboljenja i povrede.

Široka Primena i Koristi

Osim podrške koštano-mišićnom sistemu, gavez se koristi se za brojne druge tegobe. Pomaže kod bronhijalne astme, tuberkuloze pluća, želudačnih i crevnih čireva, te izbacivanja krvi iz pluća. Takođe se koristi za ispiranje usta i krajnika kod zapaljenja jednjaka i čireva na želucu.

Ograničenja u Upotrebi

Važno je imati na umu da preparati od gaveza ne smeju biti primenjeni na ozleđenu kožu, niti se preporučuju tokom trudnoće i dojenja. Takođe, upotreba treba da bude ograničena na 4-6 nedelja tokom godine kako bi se izbegli potencijalni neželjeni efekti.

Priprema Za Obloge

Za obloge, koren gaveza se kuva 10 minuta sa vodom ili mlekom. Zatim se zgusnuta masa nanosi na gazu i koristi kao oblog za povrede, upale ili rane koje teško zarastaju.

Pakovanje 100g rinfuz

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top