Crna čokolada 70% kakao sa pomorandžom 90g Ozera

230.00RSD

Sigurno želeti da uzmete još par kockica pre nego što je ostavite za kasnije, i oduprete se želji da je ne pojedete celu .

Crna čokolada 70% kakao sa pomorandžom 90g

Ozera crna čokolada 70% kakao sa pomorandžom bez šećera i bez glutena.

Dolazi u elegantnom, tankom, tvrdom pakovanju koje moramo da pohvalimo u pogledu dizajna. Pakovanje zaista izgleda veoma lepo, elegantno, i suptilno. Dizajn je urađen prefinjeno i ostavlja utisak otmenosti, a opet nečega domaćinskog, reklo bi se zbog geometrijskih šara u pozadini koje unose svežinu u sve.

Kockice čokolade su lepo ilustrovane sa zrnima lešnika pored. Sam natpis Ozera je urađen u zlatotisku na tamnoj pozadini, što dodatno pojačava osećaj elegantnosti.

Eleganciji doprinosi i to što je uzana, a visoka, pa bi se moglo reći o njoj i da je vitka ruska dama u prelepom ruhu. Ko tome da odoli? I zaista je tako kao što smo se nadali lako i meko se lomi, ostavljajući vam prilike da uživate u momentu pre nego što je stavite u usta.

I ukus vas neće razočarati, naprotiv topi se lako u ustima, ostavljajući dovoljno mesta za uživanje i osvežavajućem ukusu pomorandže.

Ovo je zaista jedno lepo iskustvo, koje ne ostavlja ravnodušnim, te ćete sigurno želeti da uzmete još par kockica pre nego što je ostavite za kasnije, i oduprete se želji da je ne pojedete celu . Možemo da zaključimo da je Ozera opravdala sva očekivanja, pa ovoj čokoladi dajemo čistu desetku!

Proizvedeno u Rusiji.

Pakovanje 90g Ozera

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top