Kolagen Kompleks šumsko voće 330g Colnatur

3.150 RSD

Kolagen pomaže osobama koje imaju promene na kostima i zglobovima a koristi se takodje i za bolji izgled kože i rad mišića.

Kolagen Kompleks šumsko voće 330g

Kolagen kompleks šumsko voće u prahu sa dodacima hijaluronske kiseline, vitamina C i magnezijuma je hidrolizovani kolagen, najnoviji je proizvod iz Poliklinike Protekal.

Namenjen je osobama koje imaju problem sa kostima i zglobovima. Pored toga, Moguće ga je koristiti za bolji izgled kože i rad mišića. Proizvod je potpuno prirodan, bez aditiva i lako svarljiv. Pozitivni rezultati su naučno dokazani i moguće ih je primetiti već nakon prvog meseca korišćenja.

Colagen Complex je sto posto prirodan i efikasan. Što se duže konzumira, to su rezultati bolji, nema nikakvih neželjenih efekata nitii kontraindikacija.

Ukoliko se sam matriks kosti prethodno ne regeneriše, kosti ne mogu da prime kalcijum ili drugi suplement i može doći do većeg problema, poput kamenca u bubrezima. Upravo služi da kostima prvo vrati tu osnovu to jest matriks.

Pozitivni rezultati su naučno dokazani i moguće ih je primetiti već nakon prvog meseca korišćenja. U pakovanju je od 300 grama, u konzervi sa mernom kašičicom. Deset grama zadovoljava dnevne potrebe organizma za kolagenom.

Najzastupljeniji protein u našem organizmu i on vremenom počinje da se gubi, što zbog preterane fizičke aktivnosti, što zbog stresa kojem smo izloženi, tako da će on vremenom, hteli mi to ili ne početi da se gubi iz našeg organizma.

Grupe stanovništva kojima je korišćenje kolagena namenjeno su osobe koje imaju promene na kostima i zglobovima, sportisti, osobe posle četrdesete godine starosti.

Deca već od desete godine starosti mogu da počnu da ga koriste. Pre toga nema potrebe. Da bismo mogli da zaštitimo dečije zlogobe koji su u razvoju i da ne dozvolimo da dođe do nekih povreda pre vremena, preporučuje se konzumiranje colagena.

U pitanju čist protein i dečiji organizam uvek ima povećane potrebe organizma za proteinama, tako da će ovih 10 grama upotpuniti ono što im treba. Nema nikakvih neželjenih efekata niti nus-pojava.

Kada je u pitanju digestivni sistem, ne opterećuje želudac jer je prah koji se lako rastvara. Ne oseća se nikakva mučnina, što jeste nažalost nus-pojava većine ostalih preparata.

Kolagen Komplex nema nikakvu neželjenu interakciju sa lekovima ili bilo kojim drugim suplementima koje pacijenti uzimaju.

Ako su u pitanju porozne kosti, to jest kada govorimo o osteoporozi, ako bismo uzimali vitamin D ili kalcijum, ako se sam matriks kosti prethodno ne regeneriše, kosti ne mogu da prime kalcijum ili drugi suplement. Onda može da nastane samo još veći problem, poput kamenca u bubrezima. Upravo služi da kostima prvo vrati tu osnovu to jest matriks.

Colagen Complex kao dodadatak ishrani doprinosi:

  • Prevenciji i lečenju osteoporoze
  • Očuvanju zdravlja kostiju
  • Očuvanju mišićne mase i održavanju normalne funkcije mišića
  • Pospešuje sintezu prirodnog kolagena koji doprinosi normalnoj funkciji kostiju, hrskavice, zglobova i kože
  • Smanjenju umora (magnezijum)
  • Povećava tonus kože-smanjuje pojavu bora, usporava proces starenja

Način upotrebe:

Colagen complex dolazi u pakovanju od 345 grama, u vidu dozne sa mernom kašičicom. Deset grama sadržaja zadovoljava dnevne potrebe organizma za kolagenom.

Najbolje je konzumirati za vreme doručka i razmuti 10 grama u nekom napitku – jogurtu, mleku, čak i soku ili najobičnijoj vodi.

Time zadovoljavamo dnevne potrebe organizma za kolagenom. Jedno pakovanje sadrži dozu za mesec dana.

Nutritivna vrednost po porciji 11g:

Energetska vrednost 170 kJ/ 40 kcal

Proteini 91g

Ugljeni hidrati 0,1g

Masti 0g

Hidrolizovani kolagen 10g

So (nartijum x2,5) 0g

Magnezijum 15mg

Vitamin C 32mg

Hijualuronska kiselina 25mg

Pakovanje 330g Colnatur

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top