Himalajska slana Lampa Korpa 3kg

3.300 RSD

Himalajska slana lampa (oblik korpa) je teška 3 kg i idealna je za prostorije do 20 kvadratnih metara.

Himalajska Slana Lampa Korpa: Prirodna Lepota iz Pakistana

Himalajska slana lampa Korpa je jedna od najtraženijih lampi u našoj ponudi. Daje toplu i blagu svetlost, savršenu za dnevnu i spavaću sobu. Himalajske lampe su ručno oblikovani gruneni  himalajske soli, koje potiču iz dubokih podzemnih rudnika na zapadnim padinama Himalaja u Pakistanu. Prave i autentične himalajske lampe dolaze iz čuvenih rudnika soli Khewra u Pakistanu.

Prednosti i Karakteristike

  • Prirodna Lepota: Svaka lampa je unikatna, ručno oblikovana kako bi pružila jedinstveni estetski užitak i toplu, prijatnu svetlost.
  • Zdravstvene Prednosti: Zagrejana lampa oslobađa negativne jone koji pomažu u pročišćavanju vazduha i poboljšanju kvaliteta života. Idealan su dodatak za smanjenje stresa, poboljšanje koncentracije i bolje spavanje.
  • Poreklo: Ove lampe su izrađene od najkvalitetnije himalajske soli iz rudnika Khewra, poznatog po svom bogatstvu minerala i čistom sastavu.

Lampa od himalajske soli pruža sledeća pozitivna dejstva:

Lampa je teška oko 2 do 3 kg, savršena je za prostorije do 15 kvadratnih metara. Postavite je u svoj dom i uživajte u harmoniji prirode i lepote.

Održavanje

Lampu treba brisati suvom i mekom krpom, nikako mokrom, kako bi se sačuvala njena struktura i funkcionalnost.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top