Puter od kikirikija 470g Granumfood

630 RSD

U ishrani kikiriki puter donosi nekoliko važnih dobrobiti poput smanjenja umora i iscrpljenosti te održanje normalnih funkcija belančevina i sinteze mišića.

Puter od kikirikija 470g Granumfood

Puter od kikirikija je izuzetan način za vegetarijance i vegane da obogate svoju ishranu proteinima, s obzirom na sadržaj od 30g proteina na 100g kikiriki putera. Za sve one koji vode računa o zdravoj ishrani, ovo je odličan izbor jer je izvor raznih hranljivih sastojaka.

Ovaj kikiriki puter je pripremljen bez hidrogenizovanih masti i dodatog šećera, što ga čini zdravijim izborom u odnosu na druge namaze na tržištu.

Sadrži obilje nezasićenih masnih kiselina koje su korisne u borbi protiv kardiovaskularnih oboljenja i održavanju zdravlja srca.

Bogatstvo minerala poput magnezijuma, mangana, fosfora, selena, vitamina E i B3 čine ovaj puter izuzetno hranljivim. Sa visokim sadržajem biljnih proteina (27%), posebno je koristan za sportiste i aktivne pojedince.

Ugljeni hidrati u kikirikiju imaju nizak glikemijski indeks, što ga čini pogodnim izborom za održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi.

Ovaj puter je takođe izvrstan izvor nezasićenih masnih kiselina, uključujući oleinske i linolne kiseline, koje su važne za zdrav metabolizam i osećaj sitosti. Ovo može pomoći ljudima u kontroli telesne težine i održavanju vitke linije.

Sadrži i značajan procenat vitamina B grupe i vitamin E, kao i minerale poput gvožđa, magnezijuma i kalijuma.

Kikiriki puter ima nizak glikemijski indeks i pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, čineći ga korisnim za dijabetičare.

Ovaj puter se može koristiti kao namaz ili dodatak raznim jelima, bilo slatkim ili slanim. Pogodan je za vegane, sportiste i sve koji žele da vode zdrav život.

Sastojci:

  • Kikiriki 98%
  • Devičansko bundevino ulje 1,5%
  • Morska so 0,5%

Napomena:

Ne sadrži holesterol, gluten ni kazein.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost: 659 kcal
  • Proteini: 26g
  • Ugljeni hidrati: 18g
  • Masti: 50g

Pakovanje 470g Granumfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top