Oboljenje nerava

Kako se leči oboljenje nerava, psihoze, nervni poremećaji kao što su stres i teža oboljenja nervnog sistema i neuromišićne bolesti.

Oboljenja nervnog sistema

Nervni poremećaji mogu biti izlečeni, ali je za to neophodno potpuno se posvetiti celokupnom programu prirodnog načina lečenja. U ovom poglavlju ćete čuti za ljude sa raznim nervnim oboljenjima koji su se izlečili. Ne postoji magičan napitak ili „lek u kapsuli” koji će izlečiti ljude od ovih bolesti.

Nervni poremećaji predstavljaju potpun slom odbrambenog sistema organizma.

Ako bolujete od ovih bolesti, potrebna je radikalna promena. Potreban je celokupan program lečenja teže izlečivih bolesti.

Najpre ćemo dr Šulc i ja voditi poduži dijalog o različitim faktorima koji su presudni za lečenje ovih bolesti.

„U pozadini nervnih slomova često se nalaze poremećaji imunog sistema.”

Kod svih ovih bolesti ne zna se uzrok. Pogledajte u bilo koju medicinsku literaturu i videćete da piše: „Uzrok nepoznat”. I u udžbenicima piše: „Neuromišićna bolest. Uzrok nepoznat.”

Tako da se danas na neuromišićna oboljenja sve više gleda kao na uništitelje imunog sistema, verovatno virusnog, bakterijskog ili pak parazitskog porekla. Znamo jedino da imuni sistem ne funkcioniše i da je pod napadom. To se smatra pravim uzrokom svih tih neuromišićnih oboljenja

Isto tako, i sam imuni sistem može napasti vaše telo. To se zove autoimuno oboljenje, kao što su to multipla skleroza i mijastenija.

Što se tiče mišićne distrofije, mislim da je jedini razlog što o njenom uzroku ne pričaju taj što se prilično novca troši na istraživanja. Sada je očigledno, da svako ko pati od neke neuromišićne bolesti, poput multiple skleroze, mišićne distrofije, mijastenije i drugog, treba da primenju je program lečenja za teže izlečive bolesti. Odatle treba svako da krene.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top