Sir bez laktoze

Violife sir bez laktoze, bez glutena, bez kazeina, bez trans masti, bez soje na bazi kokosovog ulja. Predstavlja prirodni šećer koji se nalazi u mlečnim proizvodima poput mleka, jogurta, sira i sladoleda.

Šta je netolerancija na mlečni šećer?

Tokom varenja ona se raščlanjuje u tankom crevu. Enzim je deli na dva jednostavna šećera – glukozu i galaktozu. Netolerancija se javlja kad u telu ne postoji dovoljno enzima laktaze koji bi razbio svu laktozu.

Rezultat toga je da ona nesvareno prođe u debelo crevo gde je bakterije razbiju kako bi se proizvela mlečna kiselina, ugljen dioksid i gas vodik. To može izazvati nadimanje, grčeve i gasove. Velika koncentracija laktoze u debelom crevu privlači vodu u creva, izazivajući vodenasti proliv.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top