BioLiver kapi za masnu jetru 100ml Priroda na Dar

1.720 RSD

BioLiver biljne kapi za holesterol, trigliceride i masnu jetru.

BioLiver kapi za masnu jetru 100ml

BioLiver kapi za holesterol i masnu jetru je tradicionalna receptura poznatih lekovitih biljaka koje blagotvorno deluju na stomak, creva, izlučivanje vode, masnu jetru, pankreas i čiste krv.

To je biljni tonik sa lekovitim biljkama koje su poznate da stimulišu žlezde sa unutrašnjim lučenjem, hormone i enzime i deluje kao prirodni preparat za insulinsku rezistenciju – biljni dodatak ishrani za kontrolu apetita.

Lekovito dejstvo:
  • Smanjuju lipidni faktor u krvi – smanjuju holesterol i trigliciride
  • Snižavaju povećan šećer u krvi
  • Čiste masnu jetru
  • Detoksikuju telo i podstiču rad jetre i žuči
  • Smiruju apetit kod Insulinske rezistencije
  • Pospežuju nestajanje mekih cisti iz jetre

BioLiver lekovite biljke koje ulaze u sastav:

Artičoka, Kantarion, Petrovac, Neven, Pitoma nana, Hajdučka trava i Maslačak.

Kao dodatak ishrani i pravilna dijeta podstiču razgradnju nagomilanih masnoća u jetri. Ako imate masnu jetru potrebno je da uz redovno korišćenje kapi dijetalno se i hranite, kako bi se masti iz jetre potrošile.

U sebi sadrži po tradicionalnoj medicini lekovite biljke koje smanjuju loš holesterol, povećavaju dobar holesterol, snižavaju trigleciride. Naravno, da bi to funkcionisalo, mora i uzrok visokih masti u krvi da se ukloni, što je mahom nepravilna ishrana. Stoga je prelazak na dijetalnu i zdraviju ishranu nužno.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 60 kapi (oko 3 ml) u 200 ml vode i popiti, 4 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.

Posebna upozorenja:

Proizvod nije namenjen osobama sa hepatitisom, opstrukcijom žučnih puteva, kamenom u žučnoj kesici ili bilo kojim drugim oboljenjem vezanim za žučne puteve.

Ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Asteraceae (npr. ambrozija i druge)! Primena kod trudnica, dojilja i osoba mlađih od 18 godina se ne preporučuje.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 9958/2016

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top