Hleb bez glutena Pan Rustico Schar 250g

350 RSD

Tanko rezan idealan za razne vrste sendviča.

Hleb bez glutena Pan Rustico Schar 250g

Hleb bez glutena Pan Rustico namenjen je osobama intolerantnim na gluten.Hleb tanko rezan, od nekoliko zrna. Takođe ne sadrži ni laktozu, pa ga mogu koristiti i osobe sa intolerancijom na laktozu. 

Gluten je vrsta proteina, koji se prirodno nalazi u pšenici, ječmu, raži, spelti, bulguru i kuskusu.

S obzirom na sve veću i češću konzumaciju proizvoda koji ga sadrže ljudi su vremenom izgradili intoleraniciju na ovaj protein, koja se najčešće ogleda u simptomima poput nadimanja, gasova, pojave glavobolja ili migrena, potom upalnih procesa na koži, kao i zadržavanja tečnosti u organizmu.

Ukoliko želite da se probudite nasmejani, na svoj sto za doručak servirajte Scharova peciva!

Možete čak i malo duže odspavati: odmah je spreman za jelo, treba samo da odlučite sa čime ćete ga jesti.

Džem, med ili čokoladni namaz, kao i jesti ga samog, uvek je dobar izbor za hranjiv doručak. Utolite svoju glad za celi ostatak dana – mnoštvo vlakana za savršen početak dana naći ćete upravo u ovom proizvodu. „Comme il faut!“ kako bi rekli Francuzi – To tako mora biti!

Bez bez pšenice, bez laktoze, bez mleka, bez jaja, bez aditiva. Sa novom, poboljšanom recepturom! Uočite razliku i sami, verujte svojim nepcima!

Sastav:

voda, kukuruzni skrob, kiselo testo 16% (voda, pirinčano brašno), pirinčano brašno, biljna vlakna (psilijum),seme lana 2%, sojine pahuljice, zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza, suncokretovo ulje, proteini soje, kvasac, ekstrakt jabuke, proso pahuljice 1%, so, brašno od sirka 1%, šećer, citrusna vlakna, karamelizovan šećer.

Može da sadrži tragove lupine.

Nutritivna vrednost na 100g :

Energetska vrednost 954 / 226 kj/kcal

Masti 2g

od toga zasićenih 0g

Ugljenih hidrata 44g

od toga šećeri 6g

Vlakna 6g

Belančevine 3g

So 1g

Pakovanje 250g Schar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top