Đumbir u prahu 100g

79.00RSD

Kategorija: Oznake: ,

Đumbir u prahu 100g

Đumbir u prahu se koristi za lečenje prehlade, da olakša disanje, za smirivanje kašlja, protiv bronhitisa, kao i za snižavanje temperature. Kao začin u paradajz čorbi smanjuje gorušicu. Davno je u Kini nastala formula koju možete da koristite za jačanje odbrambenog sistema od virusa.

Uputstvo:

Đumbir se koristi kao začin za pečurke, meso i ribu, pirinač i jela od povrća kao i za pripremu kolača,medenjaka, likera, sirupa i toplih napitaka. Davno u Kini nastala je formula koju možete da koristite za jačanje odbrambenog sistema od virusa.

Potrebno je 2 kafene kašike sladića i 1 kafenu kašiku đumbira u prahu preliti sa 500 ml vode. Kad voda počne da ključa, smanjiti vatru i ostaviti 20-tak minuta na šporetu.

Nakon toga sklonite čaj sa šporeta, jednu polovinu čaja popijte odmah a drugu polovinu popijte u drugom delu dana. Obavezno podgrejte čaj.

Za lečenje prehlade možete napraviti sledeći napitak: dobro promešajte po ½ kašičice đumbira u prahu, bibera i karanfilića. U šolju tople vode dodajte pola kašičice ove mešavine i pijte tri puta dnevno (1 šolja 3 puta dnevno).

Pakovanje 100g

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top