Grčko seme Piskavica 100g

159 RSD

Grčko seme piskavica 100g

Grčko seme piskavica kao lekovito sredstvo ima široku primenu. Koristi se kao za povećanje apetita, za snižavanje nivoa holesterola i šećera u krvi.

Cenjeno je kao pomoćno lekovito sredstvo kod dizenterije, dispepsije, dugotrajnog kašlja, bronhitisa, gripa, tuberkuloze, neurastenije i išijasa.

Klice grčkog semena su veoma ukusne i hranljive i dobro ih je jesti kod masne i lenje jetre i slabosti muške polnog sistema.

Odmah posle porodjaja dobro je piti čaj od semenki piskavice radi bržeg zarastanja uterusa, obnavljanja snage i poboljšanja količine i kvaliteta majčinog mleka. Spolja i vidu obloga kod lokalnih zapaljenskih procesa na koži (čireva, otoka,ekcema).

Kako piskavica povećava grudi

Od davnina je poznata kao lek, a posebno ulogu ima u ženskom zdravlju, kako od žena koje imaju probleme sa PMS-om ili sa neredovnim menstruacijama, tako i kod dojilja i kod žena u menopauzi.

Osim toga, više nije tajna da je seme piskavice odličan prirodni tretman za rast grudi. Danas se ona upotrebljava i kao suplement, kao čaj, ali je DOKAZANO NAJEFIKASNIJA kao površinsko sredstvo  i kao glavni sastojak krema i mleka za telo koji povećavaju grudi.

Unutrašnja upotreba:

Kafenu kašiku usitnjenog  grčkog semena preliti sa 600 ml hladne vode, ostaviti da stoji 3h (ne kuvati) pa procediti. Popiti u toku dana podeljeno u tri jednake doze.

Spoljašnja upotreba:

5g  grčkog semena kuvati sa 250 ml vode 5 minuta. Tako dobijenu pastu staviti na gazu i koristiti kao oblogu.

Pakovanje 100g

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top