Negro bombone Pionir 100g

93 RSD

Tajna Negro bombone leži u specifičnom ukusu koji mu daje ekstrakt biljke lakric, dok svežinu pruža menta.

 

Negro bombone Pionir 100g

Tajna Negro bombone leži u specifičnom ukusu koji mu daje ekstrakt biljke lakric, dok svežinu pruža menta. Jedan od najpoznatijih brendova koji opstaje već decenijama i predstavlja zaštitni znak Pionira.

Tradicionalna receptura je sačuvana i uspešno se primenjuje i danas. Tajna bombona leži u specifičnom ukusu koji mu daje ekstrakt biljke lakric, dok svežinu pruža menta.

BLAGOTVORNE ZA BOLESNO GRLO

Pored odličnog ukusa zahvaljujući lakricu imaju blagotvorno dejstvo na grlo i disajne organe, dok im mentol daje doživljaj svežine.

Ukoliko imate prehladu ili bolno grlo – stavite u vrelo mleko nekoliko. Ostavite ih da se istope, a posle toga popijte topao napitak. Dejstvo biljke lakric i mentola u kombinaciji sa toplim mlekom, brzo će olakšati bol – savetuju u kompaniji “Pionir”.

Sastav:

šećer, glukozni sirup, punjenje od lakrica 20% (dekstroza, šećer, glukozni sirup, mleko u prahu, lakric 0,4%, arome), arome, boja(E153).

Alergeni:

Sadrži mleko.

Zemlja porekla:

Republika Srbija

Dodatne informacije:

Bez veštackih boja. Odžačar grla je jedan od najpoznatijih brendova koji opstaje već decenijama i predstavlja zaštitni znak kompanije Pionir.

Proizvodi: Pionir Subotica

Pakovanje 100g rf

Original pakovanje 800g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top