Posni šlag bez soje i bez glutena 200g Joker

260 RSD

Posni šlag bez soje i bez glutena 200g Joker

Posni šlag kojim možete ukrasiti sve vrste poslastica: kolače, torte, voćne salate. Ne sadrži holesterol ni zasićene masti.

Lako i brzo se priprema. Idealan za pripremu kolača u danima posta.

Jedna od prednosti posnog šlaga je što je pogodan za vegane, vegetarijance i osobe koje imaju intoleranciju na laktozu ili alergiju na mlečne proizvode.

Takođe, mnogi smatraju da je posni šlag lakši i manje kaloričan od klasičnog šlaga na bazi pavlake.

Posni šlag se može koristiti na isti način kao i klasični šlag. Može se dodavati na vrh torti, kolača, voćnih salata ili bilo kog drugog deserta koji zahteva dodatak šlaga. Takođe se može koristiti i kao preliv za voće ili poslastice poput palačinki ili vafla.

Važno je napomenuti da se posni šlag može praviti kod kuće ili kupiti već gotov u prodavnicama.

Ukratko, posni šlag je ukusna i prilagodljiva alternativa klasičnom šlagu, koja je pogodna za različite dijetetske preferencije i restrikcije, a može se koristiti na isti način kao i tradicionalni šlag.

Upustvo za pripremu:

200ml hladne vode ohladiti u frižideru. U odgovarajući sud ulijte polovinu vode, sipate 100g šlaga. mutiti mikserom 1minut. Nastaviti mućenje uz postepeno dodavanje preostale vode.

Ako želite slađi šlag dodajte šećer u prahu.

Sastav:

šećer, glukozni sirup, rafinisano kokosovo ulje, modifikovani kukuruzni skrob, emulgator E 471, E 472B, biljni protein, stabilizator E466, E 472B, aroma.

BEZ GLUTENA

Pakovanje 200g Joker

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top