Sinalzan sprej za sinuse 20ml Koloid

675 RSD

Sinalzan sprej pomaže kod hronične upale sinusa, iziritirane nosne sluzokože .

Sinalzan sprej za sinuse 20ml

Sinalzan sprej za sinuse je izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i otklanja problem začepljenog nosa.

Izuzetno efikasan u tretmanu bolnih i upaljenih sinusa kao i alergija na polen, ambroziju i ostalih alergena iz vazduha. Izuzetna savremena, unikatna formula, kreirana po principima nano-tehnologije ove kapi svrstava u red najjačih PRIRODNIH antibiotika.

Srebrna voda u kombinaciji sa ekstraktom bršljana, kao i etarskim uljima mente, žalfije i timijana, ekspresno pomaže u otčepljivanju sinusa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine i uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa.

Takođe utiče i na prohodnost disajnih puteva, suzbijajući pritom bakterije i viruse koji putem vazduha dospevaju na površinu sluzokože.

Srebro ima ulogu neutralizacije svih virusa nakupljenih na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje postojeće infekcije.

Jedinstvena kombinacija sastojaka koje sadrži olakšava disanje kroz nos prilikom upale sinusa, kao i u slučajevima alergijske kijavice ili alergija izazvanih polenom.

Posebno se preporučuje kod jake upale sinusa, kao i kod prehlada i rinitisa praćenih kijavicom, curenjem nosa i otežanim disanjem. Često doživljavamo situacije da nam otežano disanje remeti dnevne aktivnosti, te u takvim slučajevima uglavnom sumnjamo na devijaciju nosa ili problem sa sinusima.

Deluje na viruse koji izazivaju sinuzitis, tako što ih opkoljava i uklanja iz nosa. Preporučuje se kod jake upale sinusa, kao i kod prehlada i rinitisa praćenih kijavicom, curenjem iz nosa i otežanim disanjem.

Koristi se kod:

  • Prehlade
  • Alergija na polen, ambroziju i ostalih alergena iz vazduha
  • Kijavice (sinusne, alergijske)
  • Jake ili hronične upale sinusa
  • Virusne infekcije praćene kijavicom (grip)
  • Otežanog disanja
  • Začepljenog nosa
  • Rinitisa
  • Hronične upale sinusa (vrlo efikasno ).

 Sastav:

Koloidno srebro, prečišćena voda, ekstrakt bršljana, etarska ulja mente, žalfije i timijana

Način upotrebe:

Uz pomoć pumpice sprej raspršiti na željeno mesto. Poželjno je da se postupak ponovi nekoliko puta dnevno. Mehanička pumpica omogućava raspršivanje spreja u najsitnije kapljice, čime se postiže optimalno oblaganje sluzokože nosa.

Preparat se može primenjivati najduže dve nedelje, a iskustva naših korisnika kažu da je dovoljno i sedam dana. Namenjen je za odrasle.

Pakovanje 20ml Koloid

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top