BioColon kapi za nervozna creva 100ml Priroda na Dar

1.720 RSD

BioColon kapi su prirodni dodatak ishrani za nervozna creva i kolitis. Pomaže kod sindroma nervoznih creva, Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa, osećaja nadutosti stomaka, post radijacionog kolitisa i hroničnog kolitisa.

 

BioColon kapi za nervozna creva 100ml

BioColon kapi su prirodni dodatak ishrani za nervozna creva i kolitis. Pomaže kod sindroma nervoznih creva, Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa, osećaja nadutosti stomaka, post radijacionog kolitisa i hroničnog kolitisa.

S obzirom da je nastanak sindroma nervozna creva nejasan, kao i manifestacije bolesti, naš tim istraživača se susreo sa velikim zadatkom da se stvori univerzalan preparat za nervozna creva.

Dejsto:
  • Smiruje nervozna creva – IBD sindrom
  • Smanjuje broj stolica tokom dana
  • Očvršćuje vodenastu stolicu
  • Uklanja nadimanje, gasove i bolove od istih
  • Umiruje kolitis, UC, tremu

Biljni preparat za nervozna creva, nervozan stomak, iritabilni kolon, gasove i grčeve u stomaku, naduven stomak i pretakanje u crevima, lenja creva, hroničan proliv i kolitis, mukozni kolitis i upalu creva, ulcerozni kolitis, Kronovu bolest, postradijacioni kolitis.

Lekovite biljke su se tradicionalno koristile jer smanjuju tegobe i umanjuju propadanje creva i produžavaju remisiju.

Sastav: Kantarion, Hajdučka trava, Odoljen, Lavanda i Matičnjak.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 50 kapi u 200 ml vode i popiti ujutro pre obroka. Dnevno uzimati najviše 150 kapi, podeljeno u 3 doze (3 x 50 kapi), uvek pre obroka.

Posebna upozorenja:

Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina, uz prethodno savetovanje sa lekarom. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Korišćenje može da dovede do pospanosti, pa u to vreme treba izbegavati upravljanje motornim vozilima ili radnim mašinama. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje:

Proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 9957/2016

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top