Čokolada bez šećera

Čokolada bez šećera. Ukoliko želite da uživate u niskokaloričnim čokoladama posetite nas. Imamo savršene no-sugar opcije za vas. U neodoljivom pakovanju idealne za vas.

Ove čokolade su postale popularna alternativa tradicionalnoj čokoladi, posebno među osobama koje žele da smanje unos šećera u ishrani ili imaju dijabetes.

Prave se sa zamenskim zaslađivačima:

poput stevije, eritritola čime se postiže slatkast ukus bez dodatog šećera. Može biti u obliku tamne čokolade, mlečne čokolade ili bele čokolade, a sve zavisi od sastojaka koji se koriste u njenom pripremi.

Tamna čokolada sadrži veći postotak kakaoa i ima jači, gorči ukus, dok mlečna čokolada može biti blaža i kremastija. Bela se pravi od kakao maslaca, mleka i zamenskih zaslađivača, pa nema karakterističnu smeđu boju, ali zadržava bogati ukus kakao maslaca.

Zašto ih treba jesti?

Osim što je pogodna za osobe sa dijabetesom ili one koje paze na unos šećera može biti korisna za održavanje zdravlja zuba, budući da smanjuje rizik od karijesa povezanog sa konzumacijom šećera.

Takođe, tamna čokolada bogata je antioksidansima koji mogu podržati zdravlje srca i regulisati nivo holesterola. Uz to, ova vrsta čokolade može biti ukusan i zadovoljavajući desert za sve koji se trude da održe uravnoteženu ishranu.

Niskokalorične poslastice od kakaa i lešnika možete koristiti na svojim omiljenim dezertima, poput palačinki, sladoleda i drugih kolača. Omogućavaju da ukrasite svoje dezerte dodavajući im prelep ukus u kojem ćete uživati bez griže savesti. Dodajte ukus svojim zdravim obrocima!

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top