GEL BOJE ZA FONDAN

Prehrambene gel boje za fondan su nezaobilazan sastojak u kreiranju vaših poslastica. Veliki izbor prehrambenih boja za torte, kolače, krofne, čokoladu, pića, mafine…

Neizostavan alat u svakoj poslastičarnici i kuhinji entuzijasta za dekorisanje kolača. Ove boje su posebno formulisane kako bi se lako mešale i nanosile na fondan, marcipan, šećernu glazuru i druge slatke poslastice, pružajući im živopisne i atraktivne boje.

Sa širokim spektrom boja dostupnih na tržištu, možete stvoriti neograničene dizajne i kreacije, od jednostavnih dekoracija do složenih detalja.

Boje su koncentrisane, što znači da vam je potrebna samo mala količina da biste postigli intenzivnu boju, čime se osigurava dugotrajna upotreba i ekonomska isplativost.

Jedna od prednosti ovih boja za fondan je njihova sposobnost da zadrže konzistenciju fondana ili drugih slatkiša, omogućavajući vam da precizno aplicirate boje bez promene teksture ili konzistencije podloge. Osim toga, ove boje se brzo suše, što olakšava rad sa slojevima boja i detaljima.

Kada ih koristite za fondan, važno je zapamtiti da su veoma pigmentisane, pa je potrebno pažljivo rukovanje i dodavanje boje. Preporučuje se korišćenje čistih alata i površina kako biste izbegli kontaminaciju boje i očuvali njenu čistoću.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top