Papirne korpice za kolače

Papirne korpice za kolače duguljastog oblika izrađene su od kvalitetnog neprianjajućeg papira za pečenje, osiguravajući da se kolači lako izvade. Dostupne su u različitim dimenzijama, prilagođenim za različite vrste sitnih poslastica. Širok spektar boja i dezena doprinosi estetskom izgledu svakog posluženja, pružajući dodatnu atraktivnost kolačima.

Korpice su napravljene od posebnih papira otpornih na masnoće, težine između 35 i 50 g/m². Beli modeli pogodni su za pečenje na temperaturama do 220°C. Pakovane su u blisterima ili kutijama od polipropilena radi lakšeg rukovanja i čuvanja.

Korpice dolaze u raznovrsnim veličinama, oblicima i bojama, uključujući okrugle, četvrtaste, pravougaone, ovalne, srca i krunu.

Osim standardnih belih i šarenih modela, dostupne su i jednobojne varijante u žutoj, narandžastoj, crvenoj, ljubičastoj, zelenoj i ostalim nijansama.

Ukratko, korpice su neophodan dodatak svakoj kuhinji i poslastičarnici, pružajući praktičnost, estetiku i funkcionalnost u pripremi i prezentaciji kolača i drugih poslastica.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top