Aronija

Aronija prirodni dar prirode koji je poznat po svojim izuzetnim blagodetima za zdravlje i dobrobit.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali koristiti sok ili čaj od aronije:

  1. Poboljšava cirkulaciju krvi i jača krvne sudove: Aronija je poznata po svojoj sposobnosti poboljšanja cirkulacije krvi, jačanju krvnih sudova i smanjenju rizika od srčanih bolesti. Redovno konzumiranje aronije može doprineti održavanju normalnog krvnog pritiska.
  2. Prevencija dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti: Fenoli prisutni u zrelim plodovima aronije imaju dezinfikujuće dejstvo na krvotok i telo. Tako sprečavajući pojavu dijabetesa i drugih kardiovaskularnih oboljenja.
  3. Regulacija telesne težine: Aronija pomaže u sprečavanju stvaranja viška masnoće oko stomaka i regulisanju telesne težine. Sadrži malo kalorija i masti, ali je bogata dijetalnim vlaknima, što je čini izuzetno zdravim izborom za sve koji žele održati optimalnu težinu.
  4. Jačanje imunološkog sistema: Aronija poseduje antivirusna i antibakterijska svojstva koja pomažu u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv bakterija i virusa. Redovno konzumiranje soka od aronije može vam pomoći da ostanete zdravi i otporni na infekcije.

Naš sok od aronije je pažljivo pripremljen, lagano pasterizovan i potpuno prirodan. Bez dodataka vode, šećera, boja, konzervansa ili aroma.

Preporučujemo uzimanje sok od aronije ujutro pre obroka u količini od 0,3 do 0,5 decilitara kako biste maksimalno iskoristili sve njegove blagodeti.

Uvereni smo da će vas sok od aronije oduševiti svojim ukusom i pozitivnim uticajem na vaše zdravlje.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top