Pavlaka bez glutena i bez laktoze

Pavlaka bez glutena i bez laktoze.

Karakteristike:

  • 100% organska
  • 100% prirodna
  • 100% bez laktose
  • 100% glutenn free
  • Može se koristiti i kao slatka i kao neutralna.

Nikada nije na odmet naglasiti da osobe koje se striktno pridržavaju dijete zbog zdravstvenih razloga, a pre svih, osobe sa celijakijom i alergijom na glutenske žitarice moraju da izbegavaju i sitne čestice glutena koje se potencijalno mogu naći u prehrambenim proizvodima.

Lista proizvoda sastoji se ne samo od deklarisanih proizvoda a to znači sa znakom precrtane pšenice, već i od proizvoda koji u proizvodnji nisu kontaminirali ovim proteinom.

Važno je reći da se na listi proizvoda koju smo kreirali ne nalaze svi proizvodi koji ga po prirodi ne sadrže, kao što su na primer, mlečni proizvodi ili kukuruzno brašno, ali ga mogu kontaminirati u proizvodnim pogonima.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Pogledajte naš asortiman proizvoda bez glutena

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top