Vegan proteini

Vegan proteini sadrže samo najbolje proteine biljnog porekla koje su odabrali naši nutricionisti na osnovu njihovog nutritivnog sadržaja. Sadrže samo najbolje proteine biljnog porekla koje su odabrali naši nutricionisti na osnovu njihovog nutritivnog sadržaja.

Biljni proteini su esencijalni za one koji preferiraju biljnu ishranu, pružajući potrebne aminokiseline za izgradnju mišića i oporavak nakon treninga. Izuzetno su raznovrsni, obično se dobijaju iz biljnih izvora kao što su grašak, soja, konoplja, pirinač i leblebije.

Pored toga što su bogati proteinima,  često su i niskokalrični, što ih čini idealnim izborom za one koji paze na unos kalorija. Oni takođe često sadrže vlakna, što podržava zdravu probavu i osećaj sitosti.

Kada tražite biljne proteine, važno je obratiti pažnju na sastav i kvalitet sastojaka. Birajte proizvode koji su bogati esencijalnim aminokiselinama, kao i dodatke poput vitaminima i mineralima za dodatnu podršku vašem zdravlju.

Uživajte u raznovrsnim ukusima i teksturama koje vam mogu ponuditi, i osigurajte da vaša ishrana bude uravnotežena i hranljiva bez obzira na vaše prehrambene preferencije.

Protein graška ima najveću rastvorljivost od svih proteina biljnog porekla i pokazalo se da doprinosi održavanju mišića.

Takođe sadrži visok procenat vitamina K koji pomaže u održavanju normalnih kostiju i procesu normalnog zgrušavanju krvi.

Odličan su izbor za sve vegane i vegeterijance koji žele da izbegnu upotrebu namirnica životinjskog i biljnog porekla, uz kompletan aminokiselinski lanac.

Biljni proteini je poslednja reč tehnologije izrade proteinskog šejka na biljnoj bazi, i kao takav, sigurno može da pomogne u procesu oporavka nakon treninga.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top