Ulje Jasmina 10ml Eterra

1.350 RSD

Ulje Jasmina: Prirodna Čarolija za Opuštanje i Blagostanje

Ulje Jasmina: Prirodna Čarolija za Opuštanje i Blagostanje

Ulje jasmina, proizvedeno od dve vrste jasmina (Jasminum officinale i Jasminum grandiflorum), obiluje preko sto različitih hemijskih komponenti, pružajući širok spektar lekovitih i umirujućih svojstava.

Jasmin se smatra jednim od najcenjenijih sastojaka u aromaterapiji. Efikasno reguliše menstrualni ciklus, ublažava menstrualne bolove i olakšava simptome menopauze.

Takođe, poznat je kao snažan antidepresiv, pomažući u rešavanju stresa, depresije, nervoze i nesanice. Njegovi sastojci opuštaju mišiće, ublažavajući bolove, posebno nakon fizičkih napora.

Naučnici su otkrili da je molekularna struktura jasmina slična valijumu, ali za razliku od leka, ulje jasmina nema štetne efekte. Ono umiruje um i telo, podiže raspoloženje i podstiče maštu.

Takođe pomaže u suzbijanju negativnih emocija poput ljutnje, tuge i pesimizma, dok oslobađa podsvesne želje. Ovo ulje donosi osećaj optimizma, radosti i euforije.

Zdravstvene koristi ulja jasmina uključuju poboljšanje kreativnosti i osećajnosti, jačanje emotivnih veza između partnera kao afrodizijak, negovanje kože i smanjenje ožiljaka te olakšanje disanja i smirivanje grla kod respiratornih problema.

Upotreba:

Načini primene uključuju opuštajuću masažu tela, masažu vlasišta za ublažavanje glavobolje, inhalaciju za olakšanje disajnih problema, kupku za opuštanje i ublažavanje predmenstrualnih tegoba te dodatak u kozmetičke proizvode radi poboljšanja stanja kože.

Način primene:

Naneti 1-2 kapi ulja na željenu površinu kože i nežno utrljati.

Uz to, ulje jasmina može se koristiti u aroma lampama kako bi se stvorila prijatna atmosfera i užitak u domu. Uživajte u mirisnoj noti jasmina koja će pružiti privatnu oazu za uživanje i smirenost.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top