Kolagen Colnatur kompleks

Kolagen Colnatur kompleks je dodatak ishrani osmišljen za očuvanje zdravlja hrskavice u zglobovima, kostiju, mišića i kože. On podstiče očuvanje elastičnosti, funkcionalnosti i mladolikog izgleda kože na prirodan način.

Ovaj proizvod sastoji se od čistog hidrolizovanog kolagena u prahu, obogaćenog magnezijumom, vitaminom C i hijaluronskom kiselinom. Budući da se lako apsorbuje, njegova iskoristivost je maksimalna.

Ključni protein u ljudskom organizmu, čini 30% strukture tela, pri čemu tipovi I i III čine 90% kolagenskih vlakana.

Njegova uloga je vitalna za rast, razvoj i regeneraciju mišića, ligamenata, tetiva i kostiju. Ovaj protein čini kompleks strukturalnih elemenata koji održavaju čvrstoću i elastičnost svih tkiva. S godinama, nedostatak kolagena postaje očigledan na koži, mišićima, tetivama, ligamentima, kostima, noktima i kosi. Sinteza kolagena prirodno opada za oko 1,5% godišnje nakon 25. godine života.

Pruža pomlađujući efekat na organizam

Colnatur colagen sadrži aktivne sastojke koji se brzo apsorbuju, delujući brzo na stanje kože i organizma. Colagen podstiče pomlađivanje organizma i jača sve njegove funkcije, čineći ih otpornijim na spoljašnje uticaje.

Smanjenje nivoa kolagena je prirodan proces u starenju, najuočljiviji u promenama na koži.

Opadanje proizvodnje kolagena u ćelijama dovodi do pojave bora, oslabljenosti kose i noktiju, gubitka snage u kostima i mišićima, kao i drugih promena na koži poput pigmentacija, gubitka sjaja i smanjene elastičnosti.

Colnatur kompleks colagen je dodatak ishrani koji svojim sastojcima doprinosi:

  • Očuvanju zdravlja kostiju (protein, magnezijum).
  • Očuvanju mišićne mase (proteini) i normalnoj funkciji mišića (magnezijum).
  • Formiranju prirodnog kolagena, što doprinosi normalnoj funkciji kostiju, hrskavice i zglobova (vitamin C).
  • Formiranju prirodnog kolagena, što doprinosi normalnoj funkciji kože, desni i zuba (vitamin C), kao i očuvanju zdravlja zuba (magnezijum).
  • Smanjenju umora (magnezijum).
  • Zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, pružajući anti-aging efekat.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top