Vegetarijanski burger

Vegetarijanski burger je izuzetno hranjiv i jednostavan za pripremu. Naša preporuka da obradujete sebe i svoje prijatelje ovim burgerima u danima posta. Idealna su alternativa pljeskavicama, a odlikuje ih izvrstan ukus i kvalitetan sastav.

Ovim vegeterijanskim burgerima ćete uneti dovoljno proteina i biljnih vlakana, koji su potrebni vašem organizmu.

Ove veganske pljeskavice će vas osvojiti kako svojim ukusom, tako i svojom finom, kremastom teksturom. Bez mnogo truda i bez previše sastojaka, možete napraviti jako fino jelo, koje bi se, iskreno verujem, dopalo i onima koji nisu vegani.

Savršeno odabrane proporcije i vrhunski sastojci garantuju odličan ukus. Visok sadržaj dijetalnih vlakana, veoma sit obrok. Ne sadrži nikakvu masnoću, bez soje, izvor biljnih proteina, bez dodatka boje, arome i konzervansa…

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top