Posna pašteta

Posna pašteta predstavlja ukusnu i aromatičnu alternativu tradicionalnim paštetama, ne sadrži životinjske masti, holesterol, šećer, veštačke boje ili arome. Preporučuje se vegetarijancima, dijabetičarima i svima koji teže zdravijoj ishrani.

Napravljene su od povrća i mahunarki, mogu biti izvanredan obrok koji se lako priprema. Zamena tradicionalnih pašteta ovim laganim biljnim namazima donosi osvežavajuću notu i raznovrsnost u ishranu. Budući da ne sadrže sastojke životinjskog porekla, mogu se koristiti i tokom posta.

Karakteriše ih kremasta tekstura i prijatan, blago slan ukus i miris. To ih čini idealnom osnovom za sendviče, dodatak salatama ili dekoraciju kanapea.

Pripremljena od pažljivo odabranih biljnih sastojaka, ove paštete dolaze u raznovrsnim ukusima i teksturama, pružajući širok spektar mogućnosti za kulinarsko uživanje.

Bez dodatka veštačkih boja i aroma, ovi namazi donose autentičan ukus prirodnih sastojaka. Odlična je opcija za doručak, užinu ili kao deo raznovrsnih obroka. Njena kremasta tekstura i bogatstvo ukusa čine je savršenim dodatkom sendvičima, tostovima, salatama ili kao dekoracija za kanapee.

Osim što je ukusna, obiluje hranljivim sastojcima kao što su biljni proteini, vlakna, vitamini i minerali. To je čini je izvrsnim izborom za balansiranu ishranu i održavanje zdravog načina života.

Uživajte u ukusu i blagodetima ovih ukusnih i hranljivih namaza koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse, dok istovremeno pruža potrebnu energiju i vitalnost.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top