Bela čokolada za kuvanje bez glutena 200g Torras
Bela čokolada za kuvanje bez glutena sa zaslađenim maltitolom namenjena je za pripremu poslastica. Njegova struktura i lako topljenje čine ga idealnim za pravljenje čokoladnih glazura i ukrasa.
Sastav:
Zaslađivač maltitol, kakao puter, mleko u prahu, inulin, emulgator sojin lecitin, prirodna aroma vanile.
Način pripreme
Mikrotalasna rerna: Čokoladu polomiti na parčiće i staviti u odgovarajuću posudu. Grejati u mikrotalasnoj rerni do odgovarajuće gustine, približno 90 sekundi na 700 W.
Na vodenoj pari: Čokoladu polomiti na parčiće i staviti u odgovarajuću posudu. Posudu sa polomljenom čokoladom staviti na posudu sa vodom i grejati na pari do željene gustine.
Napomena
Konzumiranje veće količine može dovesti do laksativnog efekta.
Nutritivna vrednost na 100g:
Energetska vrednost 469 kcal / 1943 kJ
Masti 32 g
-zasićene masti 20 g
Ugljeni hidrati 59 g
Uključujući šećere 9 g
-šećeri 50 g
Proteini 6 g
So 0,17 g
Pakovanje 200g Torras
Cena se redovno ažurira