Prezla bez glutena 300g Aleksandrija

250 RSD

Prezla Bez Glutena: Zdrava Alternativa za Vaše Recepte

Prezla Bez Glutena: Zdrava Alternativa za Vaše Recepte

Hranljive Vrednosti iz Prirode

Prezla – bez glutena od heljde i prosa je lako svarljiva i blagotvorna za ljudski organizam. Heljda je izuzetno bogata lizinom i esencijalnim aminokiselinama, te sadrži obilje rastvorljivih vlakana, što je čini idealnom za osobe koje žele da se osećaju sitije.

Prednosti:

  • bez glutena
  • nizak glikemijski indeks
  • lako svarljiva
  • bogata vlaknima
  • bazan karakter

Zdravi Benefit iz Heljde

Osim toga, heljda je bogata mineralima i vlaknima, pružajući tako dodatne zdravstvene koristi. Vlakna iz heljde pomažu u smanjenju nivoa holesterola u krvi, dok se heljda preporučuje osobama sa proširenim venama zbog svojih pozitivnih efekata na jačanje vezivnog tkiva.

Moć Prosa u Vašoj Ishrani

Proso, sa druge strane, doprinosi alkalizaciji organizma, ravnomernom lučenju insulina i može se koristiti kao preventiva za dijabetes. Takođe, ima svojstva koja mogu sprečiti nastanak novih masnih ćelija i pomoći u smanjenju postojećih. Ova prezla je izuzetno bogata mineralima i vlaknima i lako je svarljiva.

Sastav:

Brašno od prosa (35%), brašno od heljde (30%), pirinčano brašno, kukuruzni skrob, palmino ulje, šećer, pekarski kvasac, sirovi sojin lecitin, kuhinjska so, brašno guar pasulja, sredstvo za dizanje testa (amonijum bikarbonat).

Uslovi čuvanja:

Čuvati na suvom i tamnom mestu.

Pakovanje 300g Aleksandrija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top