Guščija mast 145g Biotim

1.100 RSD

Guščija Mast: Prirodni Lek iz Narodne Apoteke

 

Guščija Mast: Prirodni Lek iz Narodne Apoteke

Guščija mast je drevni lek koji se koristi već generacijama, a danas pronalazi svoje mesto i u savremenoj medicini. Ova prirodna supstanca je postala popularna zbog svojih lekovitih svojstava, posebno kada su u pitanju bolesti disajnih puteva.

Prirodna Efikasnost

Ova mast se dobija topljenjem guščijeg sala na tihoj vatri, čime se oslobađaju lekovite materije koje pomažu kod kašlja, bronhitisa i astme. Bogata omega 3 masnim kiselinama, pa je veoma zdrava i efikasna u borbi protiv respiratornih problema.

Raznovrsne Primene

Guščija mast se može koristiti na različite načine. Može se nanositi na kožu kao obloga, koristiti u ishrani ili dodavati u kreme za negu kože. Posebno je korisna kod dece i beba, gde se može mazati na grudi ili utrljavati u nozdrve.

Lekovito Delovanje

Osim što pomaže kod respiratornih problema, guščija mast je korisna i za digestivni trakt, sprečavajući gorušicu, konstipaciju i hemoroide. Takođe, može pomoći kod oštećene kože, dekubitisa, pelenskog osipa, mokrog ekcema i opekotina.

Jednostavna Upotreba

Preporučuje se konzumiranje dve do tri kafene kašičice dnevno, koja se može dodati u toplu vodu, mleko ili čaj. Guščija mas je čista, bez dodatnih konzervanasa i hemikalija, idealna za sve tipove upotrebe.

Saveti Za Upotrebu

Važno je obratiti pažnju na temperaturu tela prilikom korišćenja obloga, izbegavajući ih tokom povišene temperature. Takođe, birajte tkaninu od prirodnih materijala za obloge kako bi se izbegle iritacije kože.

Očuvajte Zdravlje Na Prirodan Način

Guščija mast je prirodni lek koji će vam pomoći da očuvate zdravlje disajnih puteva i kože na potpuno prirodan način. Uživajte u blagodetima ove tradicionalne terapije i podržite svoje zdravlje na prirodan način!

Pakovanje 145g Biotim

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top