Himalajska so

Himalajska so nije obična so – to je dragocen resurs prirode koji donosi brojne koristi za vaše zdravlje.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti upotrebu ove izvanredne soli:

  1. Obogaćena kompozicija: Himalajska so sadrži izuzetno bogat spektar minerala i elemenata u poređenju sa običnom kuhinjskom solju. Sa svojih 82 do 92 korisna mikronutrijenta, pruža vam esencijalne minerale kao što su gvožđe, kalcijum, kalijum, magnezijum i bakar. Ovi minerali su od suštinskog značaja za normalno funkcionisanje organizma.
  2. Regulisanje krvnog pritiska: Himalajska so je ključna za održavanje zdravog krvnog pritiska. Efikasnije se metaboliše u telu i ne dovodi do povećanja koncentracije kalijuma i natrijuma u krvi, što je važno za opšte zdravlje.
  3. Bogatstvo u tragovima: Boja himalajske soli potiče od sadržaja gvožđa, a bogatstvo u tragovima pruža vam gotovo sve elemente iz periodnog sistema. Ovi elementi su integrisani u kristalnu strukturu soli, omogućavajući njihovu bolju apsorpciju na ćelijskom nivou.
  4. Regulacija pH vrednosti: Upotreba himalajske soli u kombinaciji sa čistom vodom doprinosi održavanju zdrave pH vrednosti u organizmu, što je ključno za opšte zdravlje.
  5. Pozitivan uticaj na metabolizam vode: Ova so pomaže u regulaciji sadržaja vode u celom organizmu, ne opterećujući ga kao rafinisana so.

Koristeći himalajsku so, ne samo da unosite esencijalne minerale u svoj organizam. Tako doprinosite očuvanju zdravlja, poboljšanju metabolizma i regulaciji vitalnih funkcija.

Ne propustite priliku da unesete ovaj dragoceni resurs prirode u svoju ishranu i poboljšate svoje zdravlje!

Cena se redovno ažurira.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top